recent
Güncel Haberler

Warner Bros. Games'in MultiVersus'u Bir Ayda 20 Milyon Oyuncuyu Geçti

Ana Sayfa
Warner Bros. Games'in MultiVersus'u Bir Ayda 20 Milyon Oyuncuyu Geçti

MultiVersus'un tüm Warner Bros. maskotlarını toplayarak dövüş oyunları dünyasında böyle bir deprem yaratacağını düşünmemiştik. Ancak, ücretsiz oyun her geçen gün son derece popüler hale geliyor ve en son veriler sadece bir ayda tam bir başarı gösteriyor!

Son yıllarda büyük yayıncılar ve üreticiler, ücretsiz oyunların göründüğünden çok daha fazlasını sunan gerçek slotlar olduğunu keşfetti. Ve Warner Bros. haklı olarak, şimdi çok popüler olan Smash benzeri MultiVersus için bütçe modeli olarak seçti. Temmuz sonunda Açık Beta'da piyasaya sürülen oyun şimdiden olumlu eleştiriler aldı ve Warner Bros. şimdiden para toplamaya başladı.

Warner Bros. Games bugün, ücretsiz oynanabilen platform dövüşçüsü MultiVersus'un 26 Temmuz'da açık betanın başlamasından bu yana 20 milyondan fazla oyuncuyu aştığını duyurdu.

Temmuz ayının büyük oynaması ücretsiz sürprizi MultiVersus

26 Temmuz'da piyasaya sürülmesinden bu yana, durdurulamaz ve kesinlikle ezici sayıda ücretsiz oyuncu toplamak yalnızca birkaç gün aldı. Günler geçiyor ve paniğe direniliyor, özellikle dövüş oyunu ilk sezonunu yeni açtığından ve yeni karakterlerin vaatleri, doğrulanmış ya da çılgın söylentilerin kaynakları oyuncuların merakını uyandırmaya başlıyor.

Temmuz ayının en çok satan oyunu olarak taçlandırılarak ABD listelerinde bile birinci olduğunu gördük ve Elden Ring'in burnu ve sakalı altında. Oyuncular Kurucu Paketlerini satın alarak altın madalyayı en çok satan oyun unvanına başarıyla sunabildiler... Warner Bros. Software Piyasada henüz ilk ayına ulaşmamış olan oyunun başarısı gelişmeye devam ediyor. Daha bugün, MultiVersus'nin yeni bir dönüm noktasına ulaştığını ve artan popülaritesini bir kez daha kanıtladığını öğrendik.

Milyonlarca dolar ve milyonlarca oyuncu

MultiVersus'un yükselişi oldukça süratli oldu, bu inkar edilemez. Birkaç gün içinde, popülarite derecesi üstel bulunduğunu kanıtladı, o denli ki oyuncu sayısını ikiye katlaması ancak bir haftasını aldı. Ve bir milyon oyuncudan iki milyon oyuncuya geçişten bahsetmiyoruz, 5 milyon dövüş oyunu hayranından minimum 10 milyon oyuncuya geçişten bahsediyoruz! MultiVersus şüphesiz bu yazın fenomeni ve kulaktan kulağa Warner Bros unvanının başarısını belirlemeye devam ediyor. 

MultiVersus'un 20 milyon oyuncuya ulaşması sadece 28 gün sürdü ve bu Warner Yönetim Kurulu Başkanı David Haddad. Bros Interactive Entertainment iyi haberi getiriyor. Ona göre, ona oyuncular arasında bu kadar popülerlik kazandıran şey, unvanın hisse potansiyelidir. Ve şunu görüyor: Oyuncular oyunda çok zaman geçiriyor ve birçok maç birbirini takip ediyor. Oyunun bu kadar çok oyuncuyu kurtarıp kurtarmayacağı henüz belli değil.


Kaynak: Venturebeat

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent