recent
Güncel Haberler

The Last of Us, İşte Pedro Pascal ve Bella Ramsey'li HBO Serisinin İlk Teaser'ı

Ana Sayfa
The Last of Us, İşte Pedro Pascal ve Bella Ramsey'li HBO Serisinin İlk Teaser'ı

The Last of Us serisi doğrudan HBO Max'e geliyor. Bir yıllık çekimlerin ardından The Last of Us dizisi nihayet resmi olarak kendini gösteriyor. HBO uyarlaması, sızan görüntülerle düzenli olarak ortaya çıkmıştı, ancak bu sefer erişilebilir durumda. Hatta bir kült sahnesi bile görüyoruz.

The Last of Us serisinden ilk teaser

Aylarca süren bekleyiş sona erdi. HBO sonunda The Last of Us'tan alıntılar yayınladı. Bella Ramsey ve Pedro Pascal'ı Joel ve Ellie olarak görme ve duyma, Sarah ve Bill'e bir bakış atma şansı yakalıyoruz.

İlk görüntülerden beklendiği gibi, The Last of Us serisi kaynak materyale oldukça sadık kalacak. Bazı hayranların isteksizliğine rağmen, Pascal ve Ramsey rollerinde gerçekten inandırıcı olabilirler. Çekimden fotoğraflar ve bu alıntılar arasında tüm tüm ışıklar yeşil görünüyo. Dürüst olmak gerekirse, bir fikir edinmek için tüm post prodüksiyon ve ayarlamalar bitene kadar bekleyelim. Ve tam olarak ne zaman geliyor?

Henüz bir çıkış tarihi yok, ancak son haberler, The Last of Us dizisinin 2023'te HBO Max'te yayınlanmaya ayarlandığı yönünde. Her durumda, Neil Druckmann uyardı: "Henüz hiçbir şey görmediniz."


Kaynak: Twitter

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent