recent
Güncel Haberler

PlayStation VR2, 2023'ün Başlarında Piyasaya Sürülecek

Ana Sayfa
PlayStation VR2, 2023'ün Başlarında Piyasaya Sürülecek

Resmi adını ilk kez geçen Ocak ayında alan PlayStation VR2, oturma odalarımıza inmeye hazırlanıyor. Ancak denemeden önce sabırlı olmamız gerekiyor. Jim Ryan (Sony Interactive Entertainment başkanı ve CEO'su) tarafından resmileştirilmesinden altı aydan fazla bir süre sonra, PSVR 2 sanal gerçeklik başlığı bir çıkış tarihi buldu.

Microsoft ve Nintendo'nun aksine Sony, sanal gerçekliği açıkça benimseyen tek konsol üreticisidir. Bu nedenle Japon çokuluslu şirketi VR Meta Quest (eski adıyla Oculus) ve HTC Vive Viewer ile gelişiyor. Ekim 2016'da piyasaya sürülen ilk PlayStation VR, 5 milyondan fazla satarak oldukça başarılı oldu (en son rakamlar Aralık 2019). Bu nedenle ufukta yeni bir modelin ortaya çıktığını görmek mantıklı.

Japon şirket bu hafta PlayStation VR2'nin 2022'de çıkmayacağını doğruladı. Aslında kulaklık, şu an için daha fazla ayrıntı vermeden yalnızca 2023'ün başlarında piyasaya sürülecek. "Söylentiden" bu yana birkaç haftadır gerçekten şaşırtıcı olmayan bilgiler dolaşıyor. Bu gecikme, Sony'nin yeni oyunları duyurmasına olanak tanıyacak, şu anda katalog biraz zayıf görünüyor.

PlayStation VR2, 2022'yi kaçıracak

PlayStation, Horizon: Call of the Mountain dahil olmak üzere birçok oyunun özellikle PS VR2 için üretimde olduğunu onayladı.

Bu nedenle PlayStation VR2, 2023'ün başlarında piyasaya sürülecek, 31 Mart'tan önce, kulaklığın lansmanına eşlik edecek oyunların Sony hissedarlarını ve yayıncılarını tatmin etmeyi hayal ediyoruz. Şu anda, özel Horizon Call of the Mountain veya Resident Evil 4'ün uyumlu olacak ve rastgele olması halinde 24 Mart 2023'te piyasaya sürülecek yeniden yapımı da dahil olmak üzere, geliştirme aşamasında olan yirmiden fazla oyun (veya VR versiyonu) olduğunu hatırlatırız.

PlayStation VR2, 90/120 Hz yenileme hızı için her biri 2000 x 2040 piksel olan iki OLED ekrana sahiptir. Entegre kameralar hareketlerimizi takip eder ve titreşim üretebilen bir motor da mevcut olacaktır. Şimdi sadece PS5 için tasarlanan bu çevre biriminin fiyatını öğrenmemiz gerekiyor.

PlayStation VR2'nin 2023'ün başlarında yayınlanmasını veya o zamana kadar daha spesifik bir tarih veya fiyat duyurusu bekleyin.


Kaynak: Twitter

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent