recent
Güncel Haberler

Mario'nun 18 Yaşından Küçük Çocuklar İçin Yasaklanmış Bir Versiyonu, İster Misiniz?

Ana Sayfa
Mario'nun 18 Yaşından Küçük Çocuklar İçin Yasaklanmış Bir Versiyonu, İster Misiniz?

Bildiğimiz gibi Unreal Engine, konu yeni dünyalar yaratmaya geldiğinde harikalar yaratabilir. Ve birisi bir video oyunu simgesini yeniden tasarladı ve çok iç karartıcı bir atmosfer ekledi!

Epic Games, Unreal Engine 5 ile başarılı oldu. Motor, yeteneklerinin kapsamını ilk olarak Matrix Awakens demosu aracılığıyla gösterdi. Birçok geliştirme stüdyosu da bu yeni sürümü tercih etti. Motor, örneğin Hellblade II gibi oyunlarda veya daha sonraki The Coalition (Gears) üretiminde kullanılıyor. Ayrıca bazı bağımsız içerik oluşturucular son derece özgün eserler tasarlamayı başarıyor.

Mario ve modu Souls benzeri

Bu yüzden Funkyzeit Games YouTube kanalı kısa süre önce çok özel bir Mario "oyununun" kısa bir oynanış videosunu yayınladı. Unreal Engine 5 tarafından sağlanan araçlar kullanılarak geliştirilen bu demo, bizi çok daha olgun bir Mario'nun içine çekiyor. Ve kendimize yalan söylemeyeceğiz, biraz rahatsız edici... Ama aynı zamanda çok başarılı! Bunun gerçek bir oyun olmadığını, sadece teknik bir demo olduğunu belirtelim. Bu Fan yapımı, para kazanılmayacak veya daha sonraki bir tarihte yayınlanmayacak. Nintendo'nun kabul edip etmeyeceğini göreceğiz.


KaynakYouTube

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent