recent
Güncel Haberler

Nintendo Switch Pro İçin Uzun Süre Beklemeniz Gerekecek

Ana Sayfa
Nintendo Switch Pro İçin Uzun Süre Beklemeniz Gerekecek

Nintendo, uzun süredir Switch Pro'nun veya Switch'in daha güçlü bir modelinin iş hazırlanmakta olduğuna inanılıyordu, ancak üretici, konsolun bazı yönlerini değiştiren ancak konsolu hiçbir şekilde değiştirmeyen Switch OLED'i tanıtarak dünyasını şaşırttı.

O zamandan beri, Switch Pro terimini her gördüğümüzde çok şüpheci olduk ve Switch hala o kadar iyi satıyor ki Nintendo'nun başka bir model çıkarmak için acele ettiğine inanmak zor. Bu, bugün Nikkei sitesinden Nintendo'nun odak noktasının mevcut Switch ve üretimi üzerinde olduğunu belirten  bir raporla doğrulandı.

Bilgi, tüm bunları Nintendo'nun finansal sonuçlarının ortasına getirmeyi başaran Japonya'daki Japon satış noktası Nikkei'den geliyor. Nintendo'ya göre konsol satışları, kısmen ekonomik sıkıntılar ve bileşen kıtlığı nedeniyle beklentilerin altında kaldı. Ve böylece mali yılda, yani Mart 2023'e kadar yeni konsolda hiçbir şey yayınlanmayacak. Beklenen olurdu...

Nintendo, mevcut Switch'in üretimini sağlayacak

Nintendo, son mali raporunda Switch'in piyasaya sürülmesinden bu yana dünya çapında 111 milyon adet sattığını söyledi. Bu takdire şayan bir sonuç, ancak üreticinin  son rakamlarına odaklanırsak, kısmen bileşen kıtlığı nedeniyle Switch satışlarında çeyreğe göre hafif bir düşüş  görebiliriz. Çok endişe verici bir şey yok, ancak Nintendo bununla ilgileniyor. 

Nikkei şimdi Nintendo'nun tamamen satış tahminlerini karşılamaya odaklandığını ve mevcut Switch'in üretiminin tek endişesi olduğunu bildiriyor.

Başka bir deyişle, şimdi kesinlikle Nintendo'nun bir Switch Pro'yu veya bir sonraki Switch'in adı  ne olursa olsun üretmeye başlama zamanı değil. Şu anda Nintendo, yıl sonuna  kadar yeterli konsol üretmek için gerekli tüm bileşenleri tedarik etmek için mücadele ediyor ve bu nedenle, Mart 2023'ün sonunda sona erecek olan bu mali yıl için yeni bir makine üretmeye başlama planı yoktu.


Kaynak: Nikkei

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent