recent
Güncel Haberler

Rockstar Games Tüm Çabalarını GTA 6'ya Odaklıyor, Bir Proje İptal Edildi

Ana Sayfa
Rockstar Games Tüm Çabalarını GTA 6'ya Odaklıyor, Bir Proje İptal Edildi

GTA V'in piyasaya sürülmesinden bu yana neredeyse on yıl geçti. O zamandan beri, oyunun iki nesil konsolda daha piyasaya sürülmesi için zamana sahip oldu, ancak başarısı, GTA 6'yı tartışmalı şekilde geride bıraktı.

Rockstar Games şimdi tüm çabalarını GTA 6'ya odaklıyor.

Red Dead Redemption 1 ve GTA 4 remaster'larının iptali ile Rockstar'ın bir sonraki büyük kartuşunun uzun zamandır beklenen bir hayran projesini beklemeye aldığı bildirildi.

Red Dead Redemption 2 Remaster da GTA 6 nedeniyle iptal mi edildi?

Red Dead Redemption 2 yeni nesil  PS5 ve Xbox Series X yaması gün ışığına çıkmayacak. En azından GTA 6'nın çıkışına kadar bilgiler, sızıntının güvenilir bir kaynağından geliyor, kaynaklar yayıncının dosyasına ve çalışmalarına çok yakın. Son zamanlarda, olası bir Red Dead Redemption 2 remaster'ının, GTA 5'in yeni nesil konsollarda işleneceği gibi işlendiğine dair söylentiler var.

Grand Theft Auto 4 ve Red Dead Redemption'ın yeniden düzenlenmiş versiyonlarında olduğu gibi, Rockstar GTA 6 geliştirmeye odaklanmak için projeyi diğer projelerini geride bıraktı. Ancak Rockstar Games, Red Dead Online'ın kaldırıldığını yarıda duyuran bir basın açıklamasında, GTA 6'nın risklerinin farkında olduğunu duyurdu:

"Ekibimiz her zamankinden daha fazla oyuncu beklentilerini aşan oyunlar sunmak istiyor ve bu nedenle son birkaç yılda ekibimizin daha fazlasını bir sonraki Grand Theft Auto oyununu geliştirmeye adamaya karar verdik. Oyuncular için her zamankinden daha heyecan verici bir deneyim."

Hayranların  bu bölümün geri dönmesini beklediğine ve diğer tüm oyunlardan  daha fazla ilgiyle izleneceğine şüphe yok ve stüdyo hataya yer olmadığını biliyor.



author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent