recent
Güncel Haberler

God of War Ragnarok, Çıkış Tarihi Duyurusu Sosyal Medyada Hit Oldu

Ana Sayfa
God of War Ragnarok, Çıkış Tarihi Duyurusu Sosyal Medyada Hit Oldu

Uzun bekleyişten sonra nihayet çıkış tarihi açıklandı. Çıkış tarihini bekleme bazıları için uzun olacak, ancak Santa Monica Studio ve Sony sonunda God of War Ragnarok'un çıkış tarihini açıkladı. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, oyun yıl sonuna kadar piyasaya sürülecek ve bu duyuru, oyunun merakla beklendiğini gösteren etkileyici rakamlarla birçok sosyal ağı ateşe verdi. 

God of War Ragnarok'a halkın (veya en azından sosyal ağlarda) ilgisi kesinlikle önemlidir. Benji-Sales, oyunun çıkış tarihini duyurmak için çeşitli bilgiler toplamak için işine girişti ve bu bilgilerin geniş çapta paylaşıldığı görülüyor.

Ardından Santa Monica Studio Twitter hesabı, 24 saat içinde  80.000'den fazla beğeni ile beğeni rekorunu kırdı ve şimdi yayın tarihini açıklayan tweet için 160.000'den az beğeni ile neredeyse ikiye katlanıyor. PlayStation Instagram hesabı da 1,1 milyon beğeniye sahip. Güzel ama gereksiz CGI teaser'ı 24 saat içinde YouTube'daki tüm kanallarda 4 milyon izlenmeye ulaştı.

Hayranların bu yeniden bir araya gelmeyi dört gözle beklediğini  ve şüphesiz stüdyoyu ve Sony'yi gülümsetecek satış rakamlarıyla sonuçlanacağını göstermeye yeter.

God of War Ragnarok 9 Kasım'da PS4 ve PS5 için çıkacak.


Kaynak: Twitter

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent