recent
Güncel Haberler

HBO, The Last of Us Dizinin Yayın Penceresini Açıyor!

Ana Sayfa
HBO, The Last of Us Dizinin Yayın Penceresini Açıyor!

HBO'nun Baş İçerik Sorumlusu Casey Bloys, The Last of Us serisi için bir çıkış penceresinde konuştu. The Last of Us HBO Max'te ne zaman yayınlanacak? Platformun kilit üyelerinden biri biraz daha fazlasını söyleme nezaketini gösterdi. Ama çok değil.

Aylardır HBO'nun The Last of Us dizi uyarlamasının görüntüleri, bazen çok gizli videoları ve açıklamaları vardı, ancak şu anda görünürde bir çıkış tarihi yok.

The Last of Us serisi 2023'ün başlarında onaylandı

Bugün daha da resmileşen The Last of Us dizisi, 2023'ün başlarında HBO Max'te yayınlanacak. Hala kesin bir çıkış tarihi bekliyoruz, ancak sonunda işler yolunda gibi görünüyor. HBO ve HBO Max İçerik Sorumlusu Casey Bloys, The Hollywood Reporter ile yaptığı bir röportajda dizinin yayın penceresini daralttı ve her zaman olduğu gibi küçük bir bilgilendirici güncelleme yayınladı! Hatta burada ve orada dolaşan söylentilere uyan versiyonun "2023 başlarında" geleceğini belirtti. Bu harika bir haber çünkü bu yüzden diziyi ilk bölüm için keşfetmemiz gerekiyor.

2022'nin sonunda umut edilen bir dönem olan The Last of Us dizisi, yapım kadrosuna ya da üyelerine düştüğü küçük söz dizilerine göre 2023'e kadar ufukta olmayabilir. Ancak doğrulama olmadan o zamana kadar daha doğru bilgiye sahip olmak ve bu pencerenin doğru olup olmadığını kesin olarak söylemek zor.

Daha kesin bir tarih var mı? Henüz değil. Ancak somut olarak bu, Ocak ayındaki lansmanın daha iyi olacağı anlamına geliyor. En kötü durumda Mart ayında. Sezon 1, biri franchise oyun direktörü Neil Druckmann tarafından küratörlüğünü yaptığı 10 bölümden oluşacak. Dizi ikonik pasajlar içerecek olsa da, özgürlükler de orada olacak.

Ünlü prodüksiyon ve oyuncularla çok iddialı bir dizi

HBO, The Last of Us Dizinin Yayın Penceresini Açıyor!
HBO

Pedro Pascal'ın (The Mandalorian) Joel ve Bella Ramsey'in Ellie rolünde oynadığı HBO'nun The Last of Us, PS5 versiyonu şimdiden altın olan ve 2 Eylül'de piyasaya sürülecek olan ilk oyunun hikayesini devam ettirecek. Gerçek oyuncularla bildiğimiz macerayı yeniden yaşayacağımıza söz veriyoruz ama diyaloglarda, sahnelemelerde ya da yeni sekanslarda da bazı yeniliklerle yetinmek zorundayız.

On bölüm için yaklaşık 200 milyon dolarlık bir bütçeye sahip olan The Last of Us, Ateşböcekleri'nin lideri Marlène rolünü üstlenecek olan Diego Luna (Tommy), Nick Offerman (Bill) ve Merle Dandridge'i de oynayacak. Zaten oyunda vardı.

Artık kült bir eserin uyarlaması olmanın yanı sıra macerada yer alan çeşitli yönetmen, senarist ve yapımcılar beklentileri artırıyor. Hatta Oyun Direktörü Neil Druckmann, Craig Mazin (Chernobyl, Very Bad Trip), Carolyn Strauss (Game of Thrones, Chernobyl), Evan Wells (Studio Head of Naughty Dog) ve Kantemir Balagov'un Jeremy Webb'e katılmak için buluyoruz. Ali Abbasi, Peter Hoar, Liza Johnson ve Jasmila Zbani.

Hiç görmediğimiz çok önemli bir karakter ilk kez büyük bir sürprizle karşımıza çıkabiliyor. Eğer bu doğruysa zaten başlıklarda geçen olaylarla önemli ve güzel bir farkımız olacak.


Kaynak: Twitter

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent