recent
Güncel Haberler

PlayStation, Ödüllü PlayStation Stars Sadakat Programını Duyurdu

Ana Sayfa
PlayStation, Ödüllü PlayStation Stars Sadakat Programını Duyurdu

PlayStation Plus'ın elden geçirilmesinin ardından Sony, yeni bir programın ortaya çıkmasıyla hizmetlerini geliştirmeye devam ediyor. Bu sefer oyuncuların sadakati ödüllendirilecek.

Yani puan kazanırsanız, varışta güzel hediyeler alabileceksiniz.

Önümüzdeki haftalarda ve aylarda Sony, hizmet tarafında tekliflerini çeşitlendirecek. Aslında Japon üretici bu konuda rekabetin gerisinde kaldı. Japon şirket, yeni PlayStation Plus ile kendi Game Pass'ini sunmasının ardından Microsoft Rewards sistemini kopyalamaya hazırlanıyor.

Bu nedenle Sony, 14 Temmuz 2022 Perşembe günü PlayStation Stars'ı sunuyor. Bu program, zamanını markanın konsolunda oyun oynayarak geçiren oyuncuları ödüllendirmeyi amaçlıyor. Puanları bonuslar ve diğer maddi öğeler için kullanmadan önce biriktirebilirler.

Her şeyden önce sadakat!

Örneğin, bir oyuncu bir oyuna bağlanarak veya belirli bir kupayı kazanarak belirli miktarda puan alabilir. Bir unvan için platin kupayı kazanan ilk kişi büyük bir ödül alacağı için oyun aynı zamanda rekabetçi bir yöne de sahip olacak. Programda bir turnuva veya diğer yarışmaları kazanmak gibi başka zorluklar da var.

Hangi ödüller mevcut olacak?

Puanları tüketmek, PlayStation Store'da kullanılabilecek para kazanmak ve hatta mağazadan öğeler (muhtemelen oyunlar) kazanmak için kullanılacaktır. Markanın ikonik karakterlerini veya aksesuarlarını temsil eden "Dijital Koleksiyon Öğeleri" de açılabilir. Son olarak, PlayStation Plus aboneleri mağazada yapılan her satın alma işlemi için puan alacaktır.

Kısacası, PlayStation Stars açıkça oldukça standart bir sadakat programı gibi görünüyor. Dağıtım bu yıl içinde gerçekleşecek ve kayıt ücretsizdir.


Kaynak: PS Blog

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent