recent
Güncel Haberler

Instagram Bu Yeni Özellikle Birlikte OnlyFans Oyunu Mu Oynuyor?

Ana Sayfa
Instagram Bu Yeni Özellikle Birlikte OnlyFans Oyunu Mu Oynuyor?

İçerik oluşturucuların içeriklerinden daha iyi para kazanmalarına destek olmak için Instagram, kullanıcıların yalnızca abonelik ödeyerek erişebilecekleri yeni özellikleri duyurdu.

Ücretli abonelikler, yılın başından beri ABD'li içerik oluşturucu tarafından platformda test edildi.

Ücretli abonelikler daha fazla özellik içerecek

Bu dönemden itibaren, 0,99 ABD Doları ile 99,99 ABD Doları arasında ücretli abonelik satın alan kullanıcılar, Hikayeler gibi en sevdikleri içerik oluşturucuların özel içeriğine erişebilir ve yalnızca ücretli abonelerle barındırılan canlı yayınlara erişebilir. Bir içerik oluşturucuya veya etkileyici kişiye desteklerini göstermek için profillerinde mor bir rozet alırlar.

Platform lideri Adam Mosseri, Instagram'a doğal olarak yüklenen bir videoda, bu aracı test eden geliştiricilerin geri bildirimlerinin ardından kullanıma sunulan yeni ücretli abonelik özelliklerini duyurdu. Artık Hikayeler ve Yaşamlara ek olarak, ücretli aboneler Makaralara ve Yaygın gönderilere özel erişime olacak.

Ayrıca geliştiriciler, özellikle ücretli bir abonelik satın aldıkları sürece, aynı anda 30 kişiyle doğrudan mesaj ve sohbet yoluyla konuşabilir.

Instagram değişiyor

"Instagram'ı, reklam öğelerinin geçimini sağlamak için çevrimiçi en iyi yer haline getirmek istiyoruz. Sürdürülebilir gelir, bugün içerik oluşturucular için en önemli şeylerden biri çünkü içerik oluşturucu olduğunuzda bir işletmesiniz” diyor Adam Mosseri.

Ücretli aboneliklerle Instagram,  Twitter Blue ve hatta OnlyFans gibi yetişkinlere yönelik bir platformla Twitter'ın uyguladığı uygulamaya biraz daha yakındır. Ancak, platform şu anda Atlantik'in diğer tarafında test edildiği için Türkiye'ye iniş için biraz daha beklemeniz gerekecek. 

Daha geniş anlamda Instagram, TikTok'u ele geçirmek için kendini dönüştürmeye çalışıyor. Aslında, Çin uygulaması sosyal medya endüstrisini alt üst etti. Bu aynı zamanda makaralar, hikayeler veya klasik gönderiler gibi tüm içerikler için tam ekran beslemeli yeni bir kullanıcı arayüzü aracılığıyla yapılacaktır. Kullanıcıların ikna olup olmayacağı henüz belli değil: Birkaç hafta önce pek çok kişi platformun yeni arayüzünden şikayet etti.



Kaynak: Instagram, The Verge

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent