recent
Güncel Haberler

Microsoft, Xbox Serisi Açılış Süresini Yarıya İndirecek

Ana Sayfa
Microsoft, Xbox Serisi Açılış Süresini Yarıya İndirecek

Yakında Xbox Series X/S konsollarına küçük bir iyileştirme sunulacak. Aslında, iki Microsoft makinesi yakında daha hızlı başlayacak.

Xbox Series X ve S oyuncularını heyecanlandıracak bir gelişme: Yükleme süreleri açısından zaten hızlı olan iki konsol, daha da hızlı açılacak.

Amerikalı üretici, yeni nesil konsollarını piyasaya sürerken uzun süredir Xbox Series X/S'in hız mimarisine güveniyor. Elbette bu teknoloji farklı alanlarda mükemmel performans sunuyor. Örneğin, oyunlar için yükleme süreleri ve konsolu başlatırken pratik olarak ortadan kalkıyor. Bu hafta Microsoft'un kendi kopyasını bu seviyeye kadar geliştirmeyi planladığını öğrendik...

Xbox Series X ve S daha da hızlı

PS5 ve Xbox serileri şu anda piyasaya çıkış süresi açısından baş başa iken, Microsoft'un konsolları başı çekiyor. Rakiplerin menüye ulaşması yaklaşık 20 saniye sürerken, Xbox Series X ve S, yaklaşan bir güncellemede bu süreyi sadece 15 saniyeye indirecek. Geliştirilmiş logo animasyon süresi sayesinde mümkün olan bir manipülasyon şimdi sadece dört saniyeye çıkarıldı.

Kaybedecek bir saniye yok!

Bu yenilikle yapılan güncellemenin Ağustos ayında tüm Xbox Series X ve S'ye yayılması bekleniyor. Söz konusu sistem yaması, birkaç gün önce duyurulan Discord üzerinden çevrimiçi sohbet işlevini de içerebilir. Gelecek ay görüşürüz!


Kaynak: DualShockers

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent