recent
Güncel Haberler

EA, Bir Kara Panter Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Ana Sayfa
EA, Bir Kara Panter Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Günlük haber programı Game Mess Mornings'te Giant Bomb içeriden (ve eski GamesBeat çalışanı) Jeff Grubb'un bir raporuna göre Electronic Arts, Black Panther'a dayanan yeni bir süper kahraman oyunu üzerinde çalışıyor.

EA'da bir Black Panther tek oyunculu oyun

Grubb'a göre oyun hala geliştirme aşamasında ve tek oyunculu bir oyun. Eski Monolith Productions başkan yardımcısı ve stüdyo başkanı Kevin Stephens tarafından kurulan yeni bir Seattle stüdyosu muhtemelen proje üzerinde çalışıyor.

Şu anda projenin kod adı Project Rainier ve Kara Panter'in yeni bir enkarnasyonunu canlandıracak. "Kara Panter'in ölümünün ardından, oyuncular Wakanda kahramanının yeni bir enkarnasyonu ile karşı karşıya." Bu, yaklaşan Kara Panter Wakanda Sonsuza Kadar filminin anlatmak zorunda olduğu şeyle aynı hizada.

Gazeteci Jeff Grubb'un verdiği bilgiye göre, projenin tasarımının arkasında Amerikalı yayıncı Electronic Arts var. Mevcut unsurlara göre, bu oyun üzerinde çalışacak olan kişi, özellikle Middle-earth: Shadow of Mordor ve Middle-earth: Shadow of War'a hayat veren Monolith Productions stüdyosunun eski direktörü Kevin Stephens olacaktır. 

Bu ilk ayrıntılar göz önüne alındığında, bu proje hakkında ne düşünüyorsunuz? Orta Dünya oyunlarının emektarı olması sizi rahatlatıyor mu? Bize yorumlarda her şeyi  anlatın.


Kaynak: GamesBeast

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent