recent
Güncel Haberler

Amazon Prime Video Sonunda Yeni Bir Modern Arayüze Kavuşuyor

Ana Sayfa
Amazon Prime Video Sonunda Yeni Bir Modern Arayüze Kavuşuyor

Amazon'un video platformu erişim açısından büyümeye devam edecek. Akış hizmetinin arayüzü, Grubun çeşitli içeriğinde gezinmeyi kolaylaştırmak için tamamen yeniden tasarlandı.

Rakiplerine göre çok ağır ve göze hoş gelmeyen bir arayüzdü

Kullanıcı arayüzü ve navigasyonu genellikle hizmetin aboneleri tarafından övülen Netflix'ten başlayarak, ana rakiplerinin çok gerisinde kalıyordu. 

Amazon, önümüzdeki günlerde platformun kullanıcı arayüzünün tam bir revizyonunu hazırlıyor. Ve en azından geliştiricilerin çok daha modern bir içerik görüntüleme ve tarama deneyimi sunmakla meşgul olduklarını söyleyebiliriz. Amazon'un bu yeni sürümü tamamlaması 18 ay sürdü.

Amazon Prime Video, tüm ortamlarda daha sorunsuz gezinme için Netflix'ten büyük ölçüde yararlanıyor

Bu nedenle Amazon Prime Video, mavi arka planı daha sade ve daha zarif bir siyahla değiştirerek yeni, daha sade ve daha zarif bir ana sayfa sunacak. Açıkçası Netflix'in e-ticaret teknik ekiplerinin kullanıcı arayüzlerini tasarlarken komşularından ilham aldığını düşünmeden edemiyoruz.

Amazon Prime Video Sonunda Yeni Bir Modern Arayüze Kavuşuyor
© Amazon

Ekranın sol tarafında bulunan bir menü, kategoriler arasında gezinmenizi ve ana sayfaya dönmenizi sağlayacak. Ana sayfada en iyi filmleri ve dizileri, zevklerinize ve şimdiye kadar okuduklarınıza dayalı önerilerin yanı sıra sizi en yeni akış platformunu keşfetmeye davet eden harika küçük resimlere sahip birçok atlıkarınca bulacaksınız. İlk 10'un varlığını bulacaksınız. Yukarıdaki video size tüm bunlara iyi bir genel bakış sağlayacaktır.

Amazon Prime Video Sonunda Yeni Bir Modern Arayüze Kavuşuyor
© Amazon

Yeni Amazon Prime Video arayüzü bu haftadan itibaren kademeli olarak kullanıma sunulacak. Başlangıçta hizmet Android cihazlarda, Apple TV'de, TV Box'ta ve  Android TV'li televizyonlarda güncellenecek. Web ve iOS sürümleri, daha fazla ayrıntı olmadan önümüzdeki aylarda kullanıma sunulacak.


Kaynak: Engadget

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent