recent
Güncel Haberler

God of War Ragnarok, Çılgın Bir Fragmanla Çıkış Tarihi Açıklandı

Ana Sayfa
God of War Ragnarok, Çılgın Bir Fragmanla Çıkış Tarihi Açıklandı

Sony Interactive Entertainment ve Santa Monica Studio, God of War Ragnarok'un çıkış tarihini açıkladı. Oyun 9 Kasım'da PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkıyor. Ön siparişler 15 Temmuz'da açılıyor.

God of War Ragnarok PS5 ve PS4 için ne zaman çıkacak?

Jason Schreier'in God of War Ragnarok'un Kasım ayında geleceğine dair söylentileri doğruydu. Oyun 9 Kasım 2022'de PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkacak. 

Hikayeye ek olarak, Kratos ve Atreus'un düşmanlarla savaştığını gösteren bir fragman da yayınladılar. Sonunda İskandinav efsanesinin dev kurdu Fenrir'e  meydan okuyacaklar.

GOW Ragnarök çıkış tarihini, Baba ve Oğul için yeni bir CGI fragmanı ile birlikte, haberleri hevesle bekleyen tüm hayranlarla paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. Ragnarok yaklaşırken Kratos ve Atreus'un karşılaşabileceği bazı tehlikelere bu bakışı beğeneceğinizi umuyoruz.

Kratos ve Atreus'u elemental düşmanlarla çevrili görüyoruz... sonunda kesinlikle dev kurtla karşılaşacaklar. Bir bükülme dışında, bu Fenrir'in kurdu. GOW'da (2018) görüldüğü gibi Loki'nin oğlu ve Midgard Serpent'in kardeşi Jörmungandr.

Sony ayrıca oyunun farklı sürümleriyle ilgili detayları da açıkladı. Standart sürüm, birkaç kozmetik içeren bir lansman sürümü ve daha fazla kozmetik, film müziği ve bir sanat kitabı içeren dijital lüks sürüm olacak.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent