recent
Güncel Haberler

Forspoken, Ertelendi, İşte Yeni Tarih

Ana Sayfa
Forspoken, Ertelendi, İşte Yeni Tarih

Square Enix dün Forspoken'in ertelendiğini duyurdu. 24 Ocak 2023 PlayStation 5 ve PC için çıkacak. Aksiyon RPG'si başlangıçta 11 Ekim için planlanmıştı. Bu endüstride, özellikle büyük Triple-A oyunları için bu tür gecikmeler nadir değildir. 

Square Enix, gecikme duyurusunda  gecikmeyi "stratejik bir karar" olarak ifade etti. Ayrıca bu yaz oyun hakkında daha fazla şey duyacağımızı söylüyor.

Forspoken, 2023'ün başlarında PS5 ve PC'de çıkacak

Tercih edilen ortaklarımızla yaptığımız görüşmelerden sonra, Forspoken'ın çıkışını 24 Ocak 2023'e ertelemek için stratejik bir karar aldık. Oyunun tüm unsurları artık tamamlandı ve geliştirme, son optimizasyon aşamasına giriyor. Bu yolculukta bize eşlik eden sabrınız ve sürekli desteğiniz için teşekkür ederiz. Coşkunuz bize her gün ilham veriyor ve yaz boyunca size oyun hakkında daha fazla bilgi vermeyi dört gözle bekliyoruz.

Forspoken, Square Enix'in aksiyon-RPG'sini değerlendiren PEGI derecelendirme kuruluşuna göre "şiddet içeren ve karanlık" bir oyun olacak. İçeriğini henüz bilmediğimiz mikro dönüşümler de buna dahildir.


Kaynak: Twitter

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent