recent
Güncel Haberler

Stray, 2022'de Steam'de En Yüksek Puan Alan Oyun Oldu

Ana Sayfa
Stray, 2022'de Steam'de En Yüksek Puan Alan Oyun Oldu

Video oyunu haberleri bu yaz oldukça sessizdi... Ancak beklenmedik bir oyun bu Temmuz'da büyük bir hit aldı. Bu mükemmel ve sevimli Stray.

Bu, Sony'nin geçen Haziran ayında piyasaya sürdüğü yeni PlayStation Plus'ın ana cazibe merkezlerinden biri. Aslında, Ekstra ve Premium aboneler Stray'i ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Böylece, BlueTwelve Studio'da Fransızlar tarafından geliştirilen oyun, Japon üretici tarafından sağlanan hizmet sayesinde güzel bir vurguya sahip... ve en azından PC'de, hiç kimseyi kayıtsız bırakmadı.

Dünyayı fethet!

Stray kısa süre sonra Steam'de 2022'nin en çok oy alan oyunu oldu. Yaklaşık 43.000 yorumdan, başlık yüzde 98 olumlu yorum aldı. Ortalama olarak, Steam250 sitesi bu mükemmel prodüksiyona sağlam bir 8.61/10 veriyor.God of War'ın PC versiyonunu geçmesine izin veren bir puan. İkincisi, 53.000'den fazla oydan 8.56/10'unu aldı. 

Son olarak Stray, tüm zamanların en yüksek puanlı Steam oyunları arasında 49. sırada yer alıyor. Harika bir giriş! Bu başlıkta oyuncu, çok garip bir şehrin ortasında kaybolan bir sokak kedisini canlandırıyor. Yürek parçalayan anlar ve "tatlılık" garantili!

Oyunun tüm bölümlerini buradan izleyebilirsiniz.


Kaynak: Wccftech

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent