recent
Güncel Haberler

Netflix, Hesabınızı Paylaştığınız İçin Sizden Ücret Almanın Yeni Yollarını Test Ediyor

Ana Sayfa
Netflix, Hesabınızı Paylaştığınız İçin Sizden Ücret Almanın Yeni Yollarını Test Ediyor

Video akışı hizmeti bu yaygın uygulamaya bir son vermek istiyor ve herkesi mutlu etmek için iyi bir fikir bulmuş olabilir. Akışlı video pazarındaki bir numaralı konumuna rağmen Netflix, özellikle zor bir 2022 geçiriyor.

Büyüme yavaşladıkça Netflix kazançları düşüyor

ABD devi dünya çapında hala  220 milyon aboneye sahip olsa da,  son çeyrekte hala 200.000 abone kaybetti ve 19 Temmuz Salı günü açıklanacak bir sonraki finansal sonuçları açıklandığında düşüşün yaklaşık iki milyon ile sınırlı olacağını tahmin ediyor. O zamandan beri, borsa düştü ve piyasa değeri geçen Nisan ayında bu zayıf rakamların açıklanmasıyla yüzde 40 düştü.

Netflix, birkaç hafta içinde birçok projeyi iptal eden ve ayrıca işgücünün bir kısmını işten çıkaran devasa bir tasarruf planı uyguladı. Hizmetin yakında Microsoft ile ortaklaşa bir promosyon teklifi başlatmasıyla birlikte, hesap paylaşımı hizmetin büyümemesinin gerçek nedenlerinden biri olmaya devam ediyor.

Netflix, arkadaşlarınıza fatura paylaşım kimliklerinizi verme uygulamasını popüler hale getirdi, ancak bugün hesap paylaşımı grubun büyümesine zarar veriyor ve SVOD hizmeti, müşterilerine ücretli seçenekler sunarak bunu düzeltmeyi hedefliyor.

Hesabınıza "ev" eklemek için yeni bir seçenek

Birkaç hafta önce Netflix, hesap başına 2 ABD doları karşılığında  hesaplarına kullanıcı eklemek için birden fazla bölgede ücretli bir seçeneği test ediyordu. Deneyin başarısız olduğu ortaya çıktı ve akış hizmeti şu anda Arjantin, Dominik Cumhuriyeti, El Salvador, Guatemala ve Honduras'ta yeni bir formül deniyor.

Bu sefer Netflix, hane başına aylık 2,99 ABD doları tutarında ek bir "Ev" eklentisi sunuyor. Bu teklifin arkasındaki yenilik, evdeki herkesin ve hesap sahiplerinin yılda bir kez evden veya hareket halindeyken bir mobil cihaz veya dizüstü bilgisayardan Netflix'e erişebilecek olmasıdır. iki hafta. 

Netflix Essential hesapları, Netflix Standart planları için iki ve Netflix Premium planları için üç yerine ek bir ev ekleyebilir.

Bu formül, kullanıcılara çok daha esnek ve anlaşılır görünmektedir. Peki, ikincisinin fikre açık olup olmadığını ve şimdi küçük bir ekstra ücret ödemeye istekli olup olmadığını veya bugün olduğu gibi tanımlayıcılarını sevdiklerine ödünç vermeye devam edip etmediğini yakında göreceğiz.

Netflix, bu ücretli hesap paylaşım seçeneklerini bu yıl içinde kullanıma sunmayı planlıyor.


Kaynak: TheVerge

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent