recent
Güncel Haberler

Valorant Yeni Paramparça Adlı Sinematik Fragmanı Yayınlandı. İşte Ayrıntılar

Ana Sayfa
Valorant Yeni Paramparça Adlı Sinematik Fragmanı Yayınlandı. İşte Ayrıntılar

Riot Games'in Türkiye'de severek oynandığı FPS oyunu Valorant'ın Paramparça isimli yeni bir sinematik video yayınlandı.

Herkes Yeni Pearl haritasını bekliyor. Riot Games sonunda, Paramparça olarak adlandırılan Valorant'ın Bölüm 5'in fragmanını yayınladı.

[info] Sinematik fragmanda Reyna'yı görmek güzel.

Sinematik videosunda Killjoy, Reyna ve Neon'un bir portal aracılığıyla Omega'nın dünyasına girmesiyle başlar. İçeri girer girmez direnişle karşılaşırlar ve çok geçmeden bilinmeyen bir kişi patlayıcı bir saldırı başlatır.

Killjoy, Reyna, Neon ve Viper

Brimstone'un iletişimde emir verdiği duyuluyor. Üç ajan, muhtemelen bir tür patlama nedeniyle iletişimlerini kaybediyor. Önde, Kingdom Corporation askerlerinden oluşan bir grup tarafından saldırıya uğruyorlar. Neon ve Reyna askerleri savuşturmak için geride kalırken, Killjoy bir silahı kontrol etmek için sistemlere girmeye devam ediyor.

Neon ve Reyna asker grubunu alt etmeye devam ediyor. Bir asker Neon'un sınırlayıcılarına sırtında hasar vermeyi başarır, bu da Filipinli ajanı gerçekten çok kızdırıyor ve güçlerinin tamamını hiçbir sınır olmadan kullanıyor.

Omega Dünyasından Viper

Valorant Yeni Paramparça Adlı Sinematik Fragmanı Yayınlandı. İşte Ayrıntılar
Viper

Öte yandan Reyna, Omega Dünyasından Viper ile çatışmaya girer. İkisi arasındaki orta uzunlukta bir çatışmadan sonra, zehirlerinin arkasına saklanmayı başarır ve Reyna'yı dikkatli bir şekilde ilerlemeye zorlar.

Viper'ı hazırlıksız yakalamaya çalışırken, Reyna'nın ortadan kaldırdığı bir asker tarafından kendisine atılan bir el bombasını Viper'a atar. Viper çekilmek zorunda kalır.

İki ajan çatışmak ile meşgulken, Killjoy Omega Kingdom Corporation'ın sistemine girdi ve onların aslında bir silah değil, bir yaşam destek sistemi olduğunu anladı.

Bu sırada Reyna, Viper'ı kovalamakla meşgul. Amerikalı Kimyager'i fark ettiği gibi, Neon dumanın içinden fırlayarak onu Killjoy'a geri götürür. Üçü daha sonra Killjoy'un taretini ve ulti yeteneğini kullanarak kaçar.

Valorant kadrosunun tüm ajanları hakkında ara sahneler ve çizgi romanlar içeren bir çizgi roman dükkanında buluşurlar.

Fragman, üç ajanın teraryum benzeri bir ortamda Valorant arkadaşlarının heykellerine bakmasıyla ve Neon'un hala iyi adamlar olup olmadığını sormasıyla sona eriyor.

Genel olarak, Valorant Bölüm 5'in sinematik fragmanı Pearl'e bir kez daha dikkat çekmeyi başarıyor. Sinematik fragman ayrıca Valorant'ın yeni haritasının şemasını da gösterdi. Oyunculara Omega Kingdom Corporation'ın Radianite'yi bir yaşam destek sistemi olarak nasıl kullandığına dair ayrıntılı bir bakış verdiğ ilginç bir fragmandı.


Kaynak: YouTube

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent