recent
Güncel Haberler

Yeni Valorant Haritası Pearl'ün Resmi Fragmanı ve 5.0 Yama Notları Yayınlandı

Ana Sayfa
Yeni Valorant Haritası Pearl'ün Resmi Fragmanı ve 5.0 Yama Notları Yayınladı

Riot Games, yeni Valorant haritası Pearl'ün resmi fragmanını yayınladı. Riot Games, Valorant 5. Bölüm 1. Kısım için yama notları da paylaştı ve Pearl adında yeni bir harita getirirken mevcut bölünmüş haritayı rotasyondan çıkardı.

Pearl serbest bırakıldığında, iki hafta daha dereceli maçlarda görünmeyecek. Bunun yerine, harita bu noktada yalnızca Pearl'ün kuyruğunda oynanabilir olacak ve oyunculara rekabetçi bir şekilde oynamak zorunda kalmadan haritanın düzenini öğrenme şansı verecek.

Pearl, "doğrudan Portekiz kültüründen ilham alan" bir sualtı şehri olacak ve "işleri biraz daha basit tutmak için" benzersiz bir mekaniğe sahip olmayacaktır.

İşte Resmi Fragman

Bu arada, Split hem Rekabetçi hem de Derecesiz rütbelerdeki harita havuzundan "geçici olarak" kaldırıldı. Split'in dönüşü için belirlenmiş bir tarih yok ancak özel ve alternatif oyun modlarında oynanmaya devam edecek. Rotasyondan çıkma kararlarıyla ilgili olarak Riot, oyuncuların rekabetçi bir şekilde oynarken aynı anda çok fazla kart öğrenmek zorunda kalmamaları için yedi kartlı bir havuz tutmak istediklerini paylaştı.

Yeni bir rank geliyor.

Bu harita değişiklikleriyle birlikte Valorant Patch 5.0, Diamond ve Immortal arasına yerleştirilecek olan bir Ascendant adında yeni bir rank gelecek.

Valorant'ın en yeni haritası Pearl'ün oynanış şekli, Riot haritanın resmi fragmanını yayınlamadan bir saat önce Gaming Leaks and News adlı bir hesap tarafından Facebook'a sızdırılmıştı.

Fragmana göre Pearl, Kingdom Industries tarafından üretilen radyanitle zenginleştirilmiş bir polikarbonatla kaplanmış bütün bir şehir. Yeni harita, Valorant'ın Haven'dan farklı olarak sadece iki bomba alanına sahip gibi görünüyor ve Çoklu Evren Müzesi gibi dağınık binalarla uzun koridorlar ve geçitlerin bir karışımı. Ateşli çatışmaları azaltmak için uzun koridorların yanı sıra, Pearl'de ayrıca düşmanların pusuda pusuya yatabileceği bazı kuytu ve çatlaklar ve saklanma noktaları var gibi görünüyor.

Battle Pass görünümlerine ek olarak, sızdırılan görüntüler, gelecek bölümle birlikte gelen yeni silah görünüm paketini de gösterdi.

Valorant 5.0 yaması 22 Haziran'da 5 Kısım Bölüm 1 ile birlikte yayınlanacak.


Kaynak: Twitter

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent