recent
Güncel Haberler

The Callisto Protocol, 2 Aralık 2022'de Piyasaya Sürülmeyi Hedefliyor

Ana Sayfa
The Callisto Protocol, 2 Aralık 2022'de Piyasaya Sürülmeyi Hedefliyor

Krafton ve Striking Distance Studios yaklaşmakta olan bilim kurgu korku oyunu The Callisto Protocol'ün çıkış tarihini açıkladı. Oyun 2 Aralık 2022'de piyasaya sürülecek.

Dead Space'in yaratıcıları tarafından geliştirilen oyun, o zamana kadar sadece sinematik bir fragmanı olan ve fikir sahibi olmak için yetersiz bilgiye sahip olan hayatta kalma korku hayranlarının beklentilerini yükseltiyor.

Hapishane Salgını

Çıkış tarihinin yanı sıra oynanışı da kontrol ettik. Ana karakter Jacob Lee'nin korkunç ve deforme olmuş canavarlara karşı savaştığı Dead Space ve System Shock'a çok benziyor. PlayStation Blog'daki bir gönderiye göre Jacob, Callisto'nun ayındaki (Black Iron Prison) Kara Demir Hapishanesinde bir mahkumdur. 

Bu kısa sekans sırasında, geliştiricilerin atmosfer ve sahneleme hakkındaki bilgilerini, Dead Space ile bazı benzerlikler aracılığıyla bir şekilde belirlemeyi başardık.

The Callisto Protocol 2 Aralık 2022'de PC, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One'da piyasaya sürülmesi için harika şeyler vaat ediyor.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent