recent
Güncel Haberler

Diablo Immortal, Samsung Akıllı Telefonlarda Oyun İçinde Sorun Yaşıyor

Ana Sayfa
Diablo Immortal, Samsung Akıllı Telefonlarda Oyun İçinde Sorun Yaşıyor

Diablo Immortal nihayet cep telefonlarına çıktı, ancak oyun bazı telefonlarda sorunlarla geldi. Yıllarca bekledikten sonra Diablo Immortal yayınlandı.

Blizzard'ın artık iOS, Android ve PC için mevcut olan oynaması ücretsiz oyunu, dünya çapında yaygın olarak indirilebilir hale getirdi. Ne yazık ki, son birkaç saat içinde bazı sorunlar bildirildi. Ciddi teknik sorunlar nedeniyle tüm oyuncular yolculuklarına eşit şartlarda başlayamıyor.

Bazı cep telefonları büyük zorlukta

Diablo Immortal, şu anda Exynos işlemcili Samsung akıllı telefonlarında büyük aksaklıklar yaşıyor. Bazı modeller oyunu çalıştıramıyor bile, bazıları ise son derece can sıkıcı grafik hatalarından rahatsız oluyor. Reddit'teki ilk yorumlara inanacak olursak, Blizzard'ın başlığı neredeyse oynanamaz olurdu. Öyle ki, uyumsuz cihazların bir listesi internette yayınlandı.

  • Samsung Galaxy A12, A13, A21s, A51 5G et Galaxy A Quantum
  • Tüm Galaxy S10 serisi
  • Samsung Galaxy Not 10
  • Samsung Galaxy F12 ve F62
  • Samsung Galaxy M12, M13 ve M62
  • Samsung Galaxy XCover 5

Ayrıca SamMobile web sitesine göre yeni  Samsung Galaxy S22 Plus, Diablo Immortal'da da büyük görsel sorunlarla karşılaştı. Blizzard şu anda bir düzeltme üzerinde çalışıyor, ancak bu arada oyun bu cihazlar için çevrimiçi mağazalardan kaldırılabilir.


KaynakAndroid Authority

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent