recent
Güncel Haberler

Hideo Kojima'nın Overdose Adlı Yeni Bir Korku Oyunu Geliyor

Ana Sayfa
Hideo Kojima'nın Overdose Adlı Yeni Bir Korku Oyunu Geliyor

Death Stranding 2 onaylansa da Hideo Kojima ve Kojima Productions'ın aynı anda birkaç proje üzerinde çalışıyor olabilir, bunlardan biri Xbox'a özel olacak. Japon yaratıcının, yarıda kesilen P.T.'yi yansıtmak için bir korku oyunu üzerinde çalışıyor olabileceği uzun zamandır öne sürülüyordu ve bu da oldukça heyecana neden oldu.

Tom Henderson, Kojima'nın bir sonraki korku oyununun Overdose olarak adlandırılabileceğini bildirdiği için, bu yöne işaret eden başka bir ipucumuz var.

Kojima'nın yeni korku oyunu yakında duyurulacak mı?

Try Hard Guides'da yayınlanan yeni bir makalesinde, oyunun Overdose adlı bir videosunu aldığını (anonim kalmak istediği açık bir kaynaktan) aldığını, bu videonun hala tam olarak rafine edilmiş bir çalışmayı gösterecek ve bir karakteri öne çıkaracak bir video aldığını açıklıyor. aktris Margaret Qualley tarafından canlandırıldı. İkincisini Death Stranding'deki Mama olarak biliyor olabilirsiniz.

Henderson, Mama'nın burada olmayacağını (yani Death Stranding ile ilgili olmayacağını) ve videodaki Qualley'nin karakterinin mavi bir elbise giyip uzun bir koridorda yürüyeceğini açıkça belirtiyor. Lamba. El feneri üçüncü şahıs görünümünde, ancak başlığın birinci şahıs olarak da oynanabileceği öne sürülüyor. Oyunun Game Over ekran ardından 'A Hideo Kojima Game' yazısı ve Overdose yazısı gösteriliyor.

Sonuçta, Hideo Kojima'nın geçen hafta Summer Games Fest'in yaratıcısı Geoff Keighley ile yaptığı yakınlaştırma görüşmesinde bir resim ortaya çıktı.

Bu bilgi şu anda doğrulanamıyor, bu yüzden gözümüz üzerinde, ancak oyunun bu haftaki Summer Game Fest etkinliğinde gösterilmesi imkansız değil (eğer varsa).

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent