recent
Güncel Haberler

ESA, E3'ün 2023'te Fiziksel ve Dijital Olarak Geri Döneceğini Duyurdu

Ana Sayfa
ESA, E3'ün 2023'te Fiziksel ve Dijital Olarak Geri Döneceğini Duyurdu

The Entertainment Software Association dün Electronic Entertainment Expo (E3) etkinliği 2023'te geri döneceğini onayladı.

ESA başkanı Stan Pierre-Louis, Washington Post'a  E3'ün dönüşünü anlattı: "Hem dijital hem de yüz yüze bir etkinlikle 2023'e geri dönmenin heyecanını yaşıyoruz. Bu dijital etkinlikleri ne kadar sevsek de, insanlara ulaştıklarını ve bu küresel erişimi istediğimizi biliyoruz, ancak aynı zamanda insanların bir araya gelip yüz yüze tanışmak ve birbirlerini görmek için çok güçlü bir istek olduğunu da biliyoruz..

ESA, 2021'de dijital bir E3 düzenledi ve görünüşte pandemi endişesi nedeniyle bu yıl tamamen iptal etmişti.

Bununla birlikte, dünya yavaş yavaş gelişmeye başlarken, bazıları oyun temellerinin endüstriye ve genel olarak oyunculara umut verici dönüşünü görmekten memnun olacak. E3 duyurularını takip etmekle ilgileniyorsanız, daha fazla bilgi için etkinliğin web sitesini ziyaret edin.

Ancak her yıl E3 parlaklığını yitirdi ve sektördeki büyük oyuncuların (listenin başında Microsoft, Nintendo veya Sony) ev sahipliği yaptığı etkinliklerle rekabet etti. COVID19 son darbeyi vurduğundan, E3 2019'da zaten kötü durumdaydı. Yine de yerini bulabilir mi?


Kaynak: Basın

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent