recent
Güncel Haberler

Call of Duty: Modern Warfare II Yeni Tanıtım Fragmanını Yayınladı

Ana Sayfa
Call of Duty: Modern Warfare II Yeni Tanıtım Fragmanını Yayınladı

Sızıntıdan sonra Call of Duty Modern Warfare 2 fragmanı sonunda yayınlandı. Efsanevi karakterler Ghost, Gaz, Soap MacTavish ve Captain Price, Task Force 141 ekibini tekrar iş başında. Call of Duty Modern Warfare 2 hakkında bilmeniz gerekenleri özetlerken her şeyi sizinle paylaşıyoruz.

Call of Duty hayranları serinin bir sonraki oyunu olan Call of Duty: Modern Warfare II'nin ayrıntılarını merakla bekliyorlar. Oyunun yeni fragmanı Call of Duty'nin resmi YouTube kanalında yayınlandı.

Bu nedenle, bu fragman, daha önce benzeri görülmemiş bir küresel çatışmanın merkezinde Task Force 141'i vurgulayan, çoğunlukla oyunun bireysel kısmına odaklanarak paketi harekete geçiriyor. Buradaki tema, ABD'yi dünyanın farklı yerlerine giden ve her şeyi bitirmeye çalışan ülkeye yük olan bir terör tehdidinden korumak olacak.

Call of Duty, 5 Yıl Aradan Sonra Steam’e Geri Dönüyor

Fragman, kafa karıştırıcı bir şekilde, bir helikopterden baş aşağı sarkan bir karakterle başlıyor. Ardından oyun logosu göründükten sonra "Hasan elimizde" ve "Onu İran'da yakalayamıyoruz, İran'da değil" sesli anlatımına geçiyor.

Fragman daha sonra bir konteyner gemisi ve geceleri yanan savaş alanı da dahil olmak üzere çeşitli yerlerde birkaç farklı karakterin yanı sıra yangın söndürme senaryoları içeriyor. Fragman ayrıca Metallica'nın Black albümü Wherever I May Roam'dan harika bir şarkı içeriyor.

Son olarak, Call of Duty: Modern Warfare II'nin bu yılın 28 Ekim'de lansmanı ile fragman bir çıkış tarihi ile sona eriyor. Bu yılki Call of Duty oyunu Infinity Ward tarafından geliştiriliyor ve 2019'un Call of Duty oyunu: Modern Warfare'in devamı niteliğinde.

Yeni Call of Duty Modern Warfare 2'nin fiyatı ne kadar?

PC (Steam / Battle.net)

  • Standart Paket: 699 TL
  • Vault Edition: 779 TL

PlayStation

  • Standart Paket: 699 TL
  • Vault Edition: 869 TL

Xbox

  • Standart Paket: 699 TL
  • Vault Edition: 869 TL


Kaynak: YouTube

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent