recent
Güncel Haberler

TCL Technology, Yeni Bir Xbox Series S/X ve PS5 Pro'nun Geleceğini Söyledi.

Ana Sayfa
TCL Technology, Yeni Bir Xbox Series S/X ve PS5 Pro'nun Geleceğini Söyledi.

Xbox One ve PS4'ün daha güçlü modeller üzerinde hak iddia ettiği düşünüldüğünde (biri için PS4 Pro, diğeri için Xbox One X), Microsoft ve Sony Interactive Entertainment'ın halefleriyle aynı şeyi yapacağı açık görünüyor. PS5 Pro çok yakında duyurulabilir.

PPE.pl'den Maciej Zabłocki (Tom Henderson aracılığıyla)  tarafından bildirildiği üzere, TCL Technology tarafından düzenlenen bir konferansta PS5 Pro ve gelecekteki Xbox serilerinden bahsedildi. Çinli elektronik devine göre, makinelerin 2023/2024 yılında çıkması planlanıyor ve 8K hedeflenecek. 

Hepsi bu değil,  AMD'nin RDNA 3 mimarisine dayalı bir sonraki GPU'su Radeon RX 7700 XT'yi gönderecekleri söylendiği için AMD, açıklanan performans seviyesinin RX 6900 XT'ninkine benzer olup olmadığını belirtti. AMD, ışın izlemenin daha iyi yönetileceğini belirtildi.

Şu anda ne Sony Interactive Entertainment ne de Microsoft orta sınıf konsolların yolda olduğunu söylenmedi, ancak TCL Technology onları vurgulayan slaytlar çizdiğini, bunun nedeni muhtemelen TV'ler için tasarlamayı planlamasıdır.

Ek olarak, elektronik krizi henüz bitmedi ve iki üreticinin stokların buluşma noktasında olduğundan emin olduğunu hayal ediyoruz. Bazı sektörlerde (örneğin otomotiv endüstrisi) 2023'ten itibaren normale dönüş bekliyoruz. Her neyse, Polonya'daki bu TCL Technology konferansı, hangi stüdyoların halihazırda PS5 Pro geliştirme kitine sahip olduğuna dair en son söylentileri yansıtıyor.


Kaynak: Tom Henderson


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent