recent
Güncel Haberler

PlayStation Plus Haziran 2022 Oyunları Resmi Olarak Onaylandı

Ana Sayfa
PlayStation Plus Haziran 2022 Oyunları Resmi Olarak Onaylandı

Sony, Haziran 2022'de PS Plus aboneleri için piyasaya sürülen üç oyunda perdeyi kaldırıyor. Şaşırmayın çünkü onları birkaç gündür biliyorduk.

Sony, Haziran 2022 için PS Plus "ücretsiz oyunlar" listesini açıkladı ve PS5 oyuncuları başta olmak üzere herkese hitap etmeyecekler.

Haziran 2022 PS Plus oyunları

Ufukta sürpriz yok, Haziran 2022 için PS Plus oyunlarının listesi birkaç gün önce sızmıştı. Bu nedenle merak etmeyin, abonelere sunulacak olanlar;

  • God of War, 
  • Naruto to Boruto: Shinobi Striker
  • Nickelodeon All-Star Brawl

Seçimin bölündüğü nokta, God of War'un PS5 oyuncularına PS Plus Collection aracılığıyla ücretsiz olarak sunulması ve Haziran ayında piyasaya sürüldüklerinde aboneler için yeni tekliflerin sunulmasıdır. Bazı oyuncular şimdiden hayal kırıklığına uğradı, bazıları ise bu kadar çok dövüş oyunu görmekten dolayı sinirlendi.

Ancak God of War'ın Haziran 2022'de PS Plus oyunlar listesinde yer alması iyi haberlerin habercisi olabilir. Sony, remaster'ın adım adım sunulduğu The Last of Us 2'nin çıkış tarihini duyururken aslında aynı stratejiyi kullandı. Belki de State of Play sırasında veya Summer Game Fest konferansı sırasında God of War Ragnarok'tan haber almış olabiliriz.


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent