recent
Güncel Haberler

Moon Knight Dizisinin İlgi Çekici Kamera Arkası Yayınlandı

Ana Sayfa
Moon Knight Dizisinin İlgi Çekici Kamera Arkası Yayınlandı

30 Mart 2022'de vizyona giren ve 4 Mayıs'ta tamamlanan Moon Knight serisi de tüm MCU filmleri gibi kapsamlı post prodüksiyon süreçlerinden yararlandı. Oscar Isaac'in oynadığı sahnelerde ve dövüşlerde canlandırdığı karakterin gerçekçi olabilmesi için dizinin yeşil/mavi fon düzlemlerini çarptığını söyleyebiliriz.

Ayrıca, yaratıcı süreci daha iyi anlamak ve  görsel sanatçılarının çalışmalarını öne çıkarmak için Marvel Studios, filmdeki tüm görsel efektlerin çoklu video dökümlerini sunuyor.

Dövüş Kulübü, Titanik ve hatta Godzilla gibi birçok MCU filminde çalışmış olan Sean Faden, ekiplerinin yönetmen Mohamed Diab'ın istediği tüm unsurları bir araya getirmek için nasıl çalışması gerektiğini anlatıyor. Ama hepsi bu kadar değil Sean Faden, hem Steven Grant'i hem de Marc Spector'ı oynayan aktör Oscar Isaac'i,  aynalar aracılığıyla veya hep birlikte aynı düzlemde etkileşime girdiğini sıklıkla gördüğümüz Marc Spector'dan ayırmanın püf noktalarını da açıklıyor. 

Akıl hastanesindeki diziler. Son olarak, Disney+'a abone olan herkesin, gösterinin A'dan Z'ye nasıl oluşturulduğunu açıklayan 50 dakikalık Making Of'a erişebileceğini unutmayın. Tüm bunları görmek açıkçası çok ilginç.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent