recent
Güncel Haberler

Stardew Valley Çiftlik Oyunu Akıllara Durgunluk Veren Satış Rakamları

Ana Sayfa
Stardew Valley Çiftlik Oyunu Akıllara Durgunluk Veren Satış Rakamları

Tasarımcısı Eric ConcernedApe Barone'nin alın teriyle tek başına geliştirilen Stardew Valley, altı yıla rağmen hala güncel bir oyun ve geliştiricisi tarafından açıklanan yeni rakamlara göre, durmayacak.

Oyunun resmi sitesinden yapılan çok gizli bir güncelleme, Stardew Valley'in piyasaya sürülmesi ile Mart 2022'nin sonu arasında yaşam simülasyonunun 20 milyondan fazla kopyasını satıldığını bildiriyor.

20 milyondan fazla sanal çiftçi

Eric Barone, sitesinin basına ayrılmış bölümünde ayrıntıları veriyor. "Mart 2022 itibariyle, Stardew Valley, 13 milyonu yalnızca PC'de olmak üzere tüm platformlarda 20 milyondan fazla kopya sattı."

Bu rakamın daha da etkileyici hale geldiği yer, bugüne kadarki son anketle karşılaştırdığınızda. Eylül 2021'de geliştirici, 15 milyon satışa ulaştığını açıkladı. Ondan önce, Ocak 2020'de 10 milyondu.

Kısacası: ConcernedApe şu anda yeni bir oyun olan Haunted Chocolatier üzerinde çalışıyor olsa da, ilk oyunu sıcak kek gibi satmaya devam ediyor. Yeni başlayanların en çok satanlar sıralamasına girmeleri için bazı sorunlar yaratması gereken yaşam simülasyonu açısından gerçek bir referans.


Kaynak: Stardew Valley

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent