recent
Güncel Haberler

Call of Duty: Modern Warfare 2'nin Ne Zaman Ortaya Çıkacağını Biliyoruz

Ana Sayfa
Call of Duty: Modern Warfare 2'nin Ne Zaman Ortaya Çıkacağını Biliyoruz

Resmi olarak Call of Duty: Modern Warfare 2, Activision'ın bir sonraki FPS'si olacak. Ve şu an için logo dışında herhangi bir sızdırılmış görüntü olmadığı için, ABD'li yayıncının önümüzdeki haftalarda bazı görüşmeler yapmayı planladığı görülüyor.

28 Nisan'da Activision sonunda yaklaşmakta olan Call of Duty'nin logosunu açıkladı. Infinity Ward tarafından geliştirilen bu bölüm Modern Warfare 2019'u takip ediyor. Şimdi ise yayıncı tarafından bu yıl içinde yapılacak olan FPS'nin ilk resmi sunumunu beklememiz gerekiyor. Tom Henderson'ın konuyla ilgili paylaşacak bazı bilgileri var.

Call of'ta bir yaz!

eXputer internet sitesinde yayınlanan bir yazıda Henderson, Call of Duty: Modern Warfare 2'nin önümüzdeki ay  resmi olarak satışa sunulacağını belirtiyor. Bu yayın süresi, kampanya modu için yalnızca bir fragman şeklinde olabilir ve 9 Haziran'da Summer Game Fest'in başlamasıyla bu ünlü fragmanı orada görmemiz hiç şaşırtıcı olmaz. Ancak 2 Haziran tarihi de TheGhostofHope üzerinden sosyal medyada dolaşıyor.

Çok oyunculuya gelince, Activision bizi Ağustos ayına kadar bekletebilir. Bu ikinci sunumun önceki yıllarda olduğu gibi Call of Duty: Warzone'da çevrimiçi bir etkinlik aracılığıyla gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini henüz bilmiyoruz. Ne olursa olsun, Modern Warfare 2'nin Ekim veya Kasım 2022'de piyasaya sürülmesi planlanıyor.



KaynakeXputer, TheGhostofHope

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent