recent
Güncel Haberler

Skyrim'in Çarpıcı Unreal Engine 5 Rekreasyonu

Ana Sayfa
Skyrim'in Çarpıcı Unreal Engine 5 Rekreasyonu

Starfield'ı ve The Elder Scrolls VI için daha fazlasını beklerken, Hall 00117, Unreal Engine 5'te 4K'da Skyrim'in muhteşem bir yeniden yaratılmasıyla retinalarımızı ve nostaljimizi memnun etmek için geri dönüyor.

Skyrim'in ilk ikonik köyü olan Riverwood'un Epic Games'in motorunun en son yinelemesi ile yeniden yaratılmasının sırası geldi.

Rivebois 11 yılda çok değişti

Orijinal versiyondan yıldönümü baskısına kadar Rivebois, tüm zamanların en büyük aksiyon RPG'lerinden birinde birçok maceracıyı ağırladı. Ama onu en küçük kütüğüne kadar bilebiliriz, Unreal Engine 5'te yeniden üretildiğini gördüğümüzde onu farklı bir ışıkta yeniden keşfedebiliriz.

Epic Games'in son teknoloji motorunun Nanite ve Lumen teknolojileri sayesinde ikonik şehir daha da parlak görünüyor. Hall 00117'nin videoyu 4K görüntüleme için yükseltirken, bunun gerçek zamanlı işleme olmadığını kabul ettiğini unutmayın. Bu rekreasyon o kadar zengindir ki, bilgisayarınız onu yalnızca bu formatta 1080p'de düzgün bir şekilde görüntüleyebilir. 

Her halükarda, yaklaşık on yıl içinde The Elder Scrolls VI'da ne bekleyeceğimizi merak ediyoruz. Ancak Bethesda'da devam eden bir sonraki oyun, çıkış tarihi şaşırtıcı bir şekilde 2023'e ertelenen Starfield.

[info] Starfield ve Redfall Gelecek Yıla Ertelendi

Ayrıca, The Witcher 4 ile CD Projekt RED'in aksine, Todd Howard ve ekiplerinin bir sonraki oyunlarını kendi motorlarında geliştirmeleri gerekecek.


Kaynak: Hall 00117

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent