recent
Güncel Haberler

Starfield ve Redfall Gelecek Yıla Ertelendi

Ana Sayfa
Starfield ve Redfall Gelecek Yıla Ertelendi

Ne yazık ki beklenen bir şeydi. Bethesda'nın en büyük iki oyunu Starfield ve Redfall bu yıl piyasaya sürülmeyecek.

Başlangıçta 2022'nin sonu için planlanmışken, neredeyse hiçbir şey görmemiştik, iki oyun sonunda bize oyunları keşfetmek için 2023'te bir sonraki duyuruya kadar bir randevu verdi.

Roket fırlatma ertelendi

Muhtemelen Bethesda'nın şimdiye kadar yapmış olduğu en iddialı oyun olan ve üzerine büyük umutlar bağlanan devasa RPG Starfield, fırlatma rampasında sorunlarla karşılaştı. Arkane Austin tarafından geliştirilen vampirlere karşı işbirlikçi FPS Back 4 Blood Redfall için de aynı gözlem.

Bethesda, Twitter'da yaptığı açıklamada, en büyük iki oyununun bu yıl planlanan piyasaya sürülmesi için şaşırtıcı bir şekilde hazır olmayacağını söyledi.

Pek çok hayranı kesinlikle hayal kırıklığına uğratan ancak yine de kararlılığını koruyan bir karar  daha mantıklı olamazdı. Şimdiye kadar bu iki oyundan yalnızca bir fragman ve birkaç dağınık geliştirici günlüğü gördük. 

Dolayısıyla, büyük bir yılı ertelemek, ekiplerin hedeflerine gerçekten anlam vermelerine ve formülü geliştirmelerine olanak sağlamalıdır. Eski bir Bethesda geliştiricisi, birkaç gün önce Starfield'ın şu anki durumunda umut verici göründüğünü, ancak özellikle hatalı olduğunu sızdırdı (sonuçta bu bir Bethesda oyunu!).

Her şeye rağmen Starfield ve Redfall'ın 12 Haziran'da yapılması planlanan Xbox Games Showcase'de boy göstermesi imkansız değil çünkü Bethesda da orada. Sonuca ulaşmak için bir ay sonra görüşürüz!


Kaynak: Bethesda

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent