recent
Güncel Haberler

Mafia 4'ün 1900'lerde Sicilya'da Genç Don Salieri'yi Öne Çıkardığı İddia Ediliyor

Ana Sayfa
Mafia 4'ün 1900'lerde Sicilya'da Genç Don Salieri'yi Öne Çıkardığı İddia Ediliyor

Son zamanlarda mafya hakkında çok şey duyuyoruz. Ve iyi bir sebeple: Hangar 13'ün geliştirilmekte olan yeni bir oyunu var. Ayrıca, en son XboxEra podcast'i, varsayılan olarak Mafia 4 olarak adlandırılacak şey hakkında bize bazı küçük ayrıntılar veriyor.

Bilgi uçuran Nick Baker'ın sözleri doğruysa, serideki yeni oyun, 2002'de piyasaya sürülen ilk oyun olan Mafia: The City of Lost Heaven'ın bir prequel olabilir.

Mafyadan 30 yıl önce geçen bir komplo

Nick Baker kaynaklarına göre bu Mafia 4, lisansın ilk iki oyunuyla birçok puan paylaşacaktı. Daha az kabul gören Mafia 3, ekipler tarafından unutulmak istiyor gibi görünüyor. 

Nick Baker'ın duymak istediği başka bir şey de, Mafia 4'ün genç Ennio Salieri'nin  büyük girişi de dahil olmak üzere Salieri ailesinin yükselişinin hikayesini izleyeceği. Oyuncular, mafya ailesine güç ve refah getirmeye kendini adamış sadık gangsterlerinden birinin rolünü üstlenecek. Mafia 4, Mafia 2 ve Mafia: Definitive Edition'ın klasik görev yapısını sürdürecek.

Hayranların hatırlayacağı gibi, Don Ennio Salieri aslen ilk Mafia oyununda ortaya çıkmıştı. Salieri suç ailesinin lideri, 1930'ların devam eden mafya savaşı sırasında Tommy'nin Morello için değerli bir varlık olabileceğini çabucak fark eden Tommy Angelo'yu işe alır. Oyunun sonunda, Salieri ölüme mahkum edilir ve mahkemede ona tanıklık eder. Hapsedilmesine rağmen, Salieri 1951'de Mafia 2'de gösterildiği gibi intikamını aldı.

Mafia 4 ile ilgili bu yeni bilgiler, Hangar 13 veya 2K Games tarafından resmi olarak onaylanana kadar bir söylenti olarak kabul edilmelidir. Ama yine de birçok şey değişebilir. Bildiğimiz kadarıyla Mafia 4 hala gelişiminin ilk aşamalarında. Öte yandan, Unreal Engine 5 motorunu zaten benimseyen birçok oyundan biri olacaktır.


Kaynak: TheGamer


author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent