recent
Güncel Haberler

Marvel's Spider-Man 2 Oyuncu Geliştirme İlerlemesini Güncelliyor

Ana Sayfa
Marvel's Spider-Man 2 Oyuncu Geliştirme İlerlemesini Güncelliyor

Eylül 2021'de yayınlanan ilk teaserın dışında, Marvel's Spider-Man 2 gölgelerde gizlenmeye devam etti. Ancak Insomniac Games'in gişe rekorları kıran filminin gelecek yıl piyasaya çıkması beklendiğinden, oyuncular merakla belirli bilgileri bekliyor.

Mükemmel Ratchet & Clank: Rift Apart'tan sonra Amerikan stüdyosu, web dokumacısının ikinci destansı macerasıyla Marvel süper kahramanlarının dünyasına geri dönüyor. Bu Marvel's Spider-Man 2'nin fragmanı, hem Peter Parker'ı hem de Miles Morales'i kontrol edebilmek gibi oyunun çeşitli yönlerini ima etti. Ayrıca Venom'u görmek için bir fırsattı.

Üretim devam ediyor

Ünlü ortakyaşam rolünde aktör Tony Todd'u (Flash, Stargate SG-1, Scream: Resurrection) bulacağız. İkincisi, bu hafta bir (veya daha fazla) hareket yakalama oturumuna katıldığını belirttiği nispeten ilginç bir tweet yayınladı. Buna karşılık, netizenler topluca Venom'un fotoğraflarını paylaştı. Ve ana ilgili taraf Marvel evreninin karakterine atıfta bulunan birkaç tweet'i beğendiği için, hareket yakalamanın Marvel's Spider-Man 2 ile ilgili olduğunu memnuniyetle varsayabiliriz.

Bu kuşkusuz çok hafif  bilgi bize, Insomniac Games'in, zaten 2023'te piyasaya sürülecek olan oyunun oyuncuları için hareket yakalama ile yapılmadığını söylüyor. Marvel's Spider-Man 2'nin inceleme şansı bulması için çok uzun bir yol olacağından şüphe yok.


Kaynak: VGC

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent