recent
Güncel Haberler

Konami, Silent Hill 2'nin Yeniden Çevrimi Üzerinde Çalışıyor

Ana Sayfa
Konami, Silent Hill 2'nin Yeniden Çevrimi Üzerinde Çalışıyor

Silent Hill çevresinde olaylar hızlanıyor gibi görünüyor. Gerçekten de Konami destanı geri dönüş yapmaya çok yakın ve yeni söylentiler daha yeni duyuldu.

GÜNCELLEME: Video Games Chronicle (VGC) sitesinin, içeriden öğrenen NateTheHate2 tarafından iletilen ayrıntıları doğrular gibi görünen kendi bilgilerini aktarma sırası geldi. VGC ayrıca, yeniden yapılanma (AI, animasyonlar ve elden geçirilmiş bulmacalar), gerçek bir devam filmi ve muhtemelen Annapurna Interactive (Outer Wilds, Sayonara Wild Hearts) tarafından yaratılmış sözde epizodik bir hikaye dahil olmak üzere birçok Silent Hill projesinden bahsediyor.

Geçen hafta, büyük bir sızıntı, yeni bir Silent Hill'in ilk görünür somut unsurlarını gösterdi. Insider Dusk Golem, oyundan gelmiş olabilecek ve daha sonra Konami'den geldiği anlaşılan bir DMCA şikayetinin ardından kaldırılan ekran görüntülerini paylaşacak kadar ileri gitti. Ancak bugün başka bir gerçek (ve muhtemelen destanın hayranları) dikkatimizi çekecek.

Daha da iyi korku için!

İlk olarak, Konami serisiyle ilgili bir projeyle ilgili ayrıntıları açıklayan, bahşiş veren NateTheHate2 oldu. Polonyalı stüdyo, Bloober Team'in (Layers of Fear, The Medium) Silent Hill 2'nin yeni bir versiyonu üzerinde çalıştığını söylüyor. PlayStation'da geçici bir konsola özel olarak görünecektir (bu nedenle PC'de de mevcut olmalıdır).

İçeriden Jeff Grubb da bu şüpheleri doğruladı ve Konami'nin planlar değişmeden önce duyuruyu geçen yılki E3'te yapmayı planladığını açıkladı. Son olarak, birkaç Silent Hill oyununun da üretimde olduğu söyleniyor. Bu,  yayınlanmamış bir çalışmayı ve ana destanın çeşitli yan ürünlerini içerir. Bu nedenle, 13 Mayıs sızıntıları bu son projelerden biriyle ilgili olabilir.


Kaynak: Eurogamer

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent