recent
Güncel Haberler

Fortnite, Xbox Sayesinde Tekrar Mobilde

Ana Sayfa
Fortnite, Xbox Sayesinde Tekrar Mobilde

Aylar sonra Fortnite tekrar mobilde. Ancak bu karar Google veya Apple tarafından değil, bulut üzerinden ücretsiz erişim sunan Microsoft tarafından kaydedildi.

Fortnite'ı mobil cihazlarda başlatmak için, oyuncuların daha önce Android sürümü için Samsung Galaxy Store veya Epic Games'in web sitesini ziyaret etmesi gerekiyordu. iOS'ta yalnızca oyunu yasaklanmadan önce indiren kullanıcılar 13.40 sürümünü oynayabilir. Bugün Xbox, daha uygun bir çözüm sunarak herkesin yardımına geliyor.

Buluttaki oyuncular

Bu nedenle, bir web tarayıcısında https://www.xbox.com/tr-TR/play adresine giderek Xbox Cloud Gaming (Beta) üzerinden Fortnite'ı  başlatmak artık mümkün. Oynamak için tek ihtiyacınız olan bir Microsoft hesabı ve bir iOS, iPadOS veya Android telefon veya tablet (aynı zamanda bir Windows PC'den de çalışır). Amerikalı üretici, Fortnite'a bu şekilde erişmek için herhangi bir abonelik veya indirme gerekmediğini açıklıyor.

Şu anda 27 ülke etkileniyor. (Türkiye dahil değil) Dokunmatik ve joystick kontrolleri mevcuttur. Bu, oynaması ücretsiz bir oyun Xbox bulut oyun kataloğuna ilk kez girdi ve devamı gelecek. Fortnite'ın kapalı beta sırasında GeForce Now üzerinden mobil cihazlarda da oynanabileceğini lütfen unutmayın.


Kaynak: Xbox Wire

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent