recent
Güncel Haberler

Yeni Bir Mafya Oyunu Geliştiriliyor! Hangar 13 Patronları Ayrıldı!

Ana Sayfa
Yeni Bir Mafya Oyunu Geliştiriliyor! Hangar 13 Patronları Ayrıldı!

Birçok oyuncu merakla Mafia 4 haberini bekliyor ama bizimde tek yapmamız gerek sabırla beklemek. Çünkü proje iyi bir şekilde geliştiriliyorsa maalesef uzun süre gelmemesi gerekiyor.

Mafia III'ün konsollar ve PC için piyasaya sürülmesinden bu yana beş yıl geçecek. Karışık incelemelere rağmen, oyun hala 5 milyonun üzerinde kopya sattı. Bu nedenle 2K Games, bu başarıdan yararlanmak istedi ve 2020'de üç oyunun sözde "kesin" versiyonlarını yayınladı ve Studio Hangar 13'ün muhtemelen daha da fazla fikri var.

Uzak bir çıkış için geçmişe bir bakış?

Bu hafta Kotaku sitesi bize serideki bir sonraki oyun hakkında biraz kararsızlık sunuyor. Yani Mafia 4 aslında bildiğimiz üçlemenin bir prequel olacak. Dahili olarak Nero kod adıyla tanınan proje, ilk mafyadan önceki olaylarla bağlantı kurmayı amaçlıyor. Hangar 13, şu anda geliştirilmekte olan oyunları için Unreal Engine 5'i kullanmayı tercih edebilir. O yüzden hemen bir açıklama beklemeyin.

Son olarak, Kotaku ayrıca bize Hangar 13 patronu Haden Blackman'ın "tutkusunu başka bir şirkette sürdürmek" için stüdyodan ayrılmaya karar verdiğini de söylüyor. Ancak Operasyon Direktörü Matthew Urban da kısa süre önce ayrıldığı için bitmedi. Umarım bu, Mafia'nın bir sonraki üretimini olumsuz etkilemez.


Kaynak: Kotaku

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent