recent
Güncel Haberler

Alan Wake, Nintendo Switch'e ve TV'ye Küçük Bir Gezi Yapacak

Ana Sayfa
Alan Wake, Nintendo Switch'e ve TV'ye Küçük Bir Gezi Yapacak

Fin stüdyosunun geleceği, yazar Alan Wake'in imzası altında yer alacak. İkincisi, bir sonraki macerasının 2023'te yayınlanmasını beklerken yeni medyayı fethetmeye hazırlanıyor.

Alan Wake bu hafta on ikinci doğum gününü kutluyor. Bu vesileyle, Remedy Entertainment bize lisansın geleceği hakkında  bazı ayrıntılar veren kısa bir video hazırladı. 2022'nin ilk taksitin yeniden çevriminin yayınlanması ile hayatta kalma korku boyutunu tercih edecek gerçek bir devam filminin duyurulması arasında heyecan verici bir yıl olduğunu söylemek gerekir.

Işıkta kalan bir oyun

Unutulmaması gereken en önemli bilgi ise şüphesiz Alan Wake Remastered'ın Nintendo Switch versiyonuna hak kazanacağı. Bu, yukarıdaki video girişinde çok kısaca gösterilmiştir. Yani evet, geliştirilmekte olan bir versiyon olduğu için akıcılık henüz orada değil. Switch sürümü bu sonbaharda yalnızca dijital formatta gelecek.

Bir dizi de duyuruldu. Hakları talep eden AMC ağıdır. Son olarak, Alan Wake 2'ye gelince, Remedy oyunu bu yaz piyasaya sürmeyi planlamıyor. Ancak Sam Lake, geliştirmenin iyi gittiğini ve oyunun çoğunun zaten oynanabilir durumda olduğunu söyledi. Yayınlanmamış sanat eserleri de paylaşıldı (yukarıya bakın).


Kaynak: Remedy Entertainment

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent