recent
Güncel Haberler

Yakında PC'ye Daha Fazla PlayStation Oyunu Mu Geliyor?

Ana Sayfa
Yakında PC'ye Daha Fazla PlayStation Oyunu Mu Geliyor?

God of War, Horizon Zero Dawn, Uncharted: Legacy of Thieves Collection ve hatta Days Gone'dan sonra Sony, PC'deki stratejisinde vites yükseltmek istiyor gibi görünüyor.

Aslında, Sony Interactive Entertainment'ın web sitesi, PC Planlama ve Strateji Kıdemli Direktörü için bir iş ilanı yayınladı.

Sony gözünü PC'ye çevirdi

Japon devi, 2021'de PlayStation markalı oyunları PC'ye getirmek için bir etiket oluşturduktan sonra bu platformda birçok tarihi ayrıcalık bahşetmiş durumda. Açıkça özellikle karlı olan bir şirket.

Sony'nin bu yeni Eldorado'da marka stratejisine liderlik etmesi için üst düzey bir pozisyonu işe alması o kadar karlı ki. İş ilanı, "Dünya lideri bir strateji ve iş verimliliği ve optimize edilmiş bir bilgisayar satış planı sunmak" gibi sorumlulukları listeledi.

Bungie'nin Sony tarafından devralma teklifinde de yankılanan bir strateji olan ABD'li stüdyo, Japon devinin çapraz platform hizmetiyle oyunlar geliştirmesine yardımcı oluyor. Bu nedenle, Horizon Forbidden West ve God of War Ragnarök, PS4 ve PS5'teki ilk sürümlerinden birkaç yıl uzakta olmadan PC'ye bir bağlantı noktası almaya hak kazanabilir.

Ayrıca Sony'nin gelecekteki bağlantı noktaları için hangi platformları seçeceği de belli değil. Şu an için Steam ve Epic Games Store'da özel PlayStation oyunları yayınlandı. Ancak Japon devinin PC'de kendi platformunu oluşturması imkansız değil.

Delki sonunda Bloodborne'u PC'de 30+ fps'de oynayabiliriz?



KaynakSony Interactive Entertainment

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent