recent
Güncel Haberler

GTA 6, Rage Game Engine 9 Sayesinde Çığır Açan Grafiklere Sahip Olacak

Ana Sayfa
GTA 6, Rage Game Engine 9 Sayesinde Çığır Açan Grafiklere Sahip Olmalı

Şu anda tam geliştirme aşamasında olan Grand Theft Auto VI, Rockstar'ın yeni şirket içi motoru Rage Game Engine 9 sayesinde yüzümüze olağanüstü bir grafik tokat atmalı.

Her durumda, şirket içi gazeteci ve Rockstar ve Naughty Dog dergilerinin yaratıcısı olan uzman Chris Klippel tarafından geliştirildi.

Chris Klippel'e göre Rockstar, efsanevi açık dünya aksiyon-macera destanında altıncı opusuyla bir yumruk atmalı. Rage Game Engine'in dokuzuncu yinelemesi ile güçlendirilen GTA VI'nın zamanının çok ötesinde  olması bekleniyor.

Daha az hırslı olanlar için bir kumar ama Rockstar'ın  uğrunda ölmeye değer güzel oyunlar sunma yeteneğini biliyoruz (GTA Üçlemesi bir yana...). Red Dead Redemption 2 bunun mükemmel bir örneği, oyun içi bir fotoğraf prestijli bir ödül bile kazandı.

Ne yazık ki, GTA VI sürümü henüz bitmedi, ancak düşündüğünüzden daha yakın olabilir. Bu arada, tüm zamanların en çok satan oyunlarından biri olan GTA V, elbette PS5 ve Xbox Series X/S için bir port daha aldı.

Daha az olumlu bir kayda göre, Rockstar kısa süre önce çevrimiçi için tartışmalı bir ücretli abonelik duyurdu. Bu, muhtemelen GTA VI, suratımıza çok söz verilen grafik tokatını vermeye hazır olduğunda mevcut olmalıdır.


KaynakChris Klippel

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent