recent
Güncel Haberler

Valorant'a Gelecek Yeni Türk Ajan Fade'in Sinematik Fragmanı Yayınlandı

Ana Sayfa
Valorant'a Gelecek Yeni Türk Ajan Fade'in Sinematik Fragmanı Yayınlandı

Riot Games, Valorant'ın en yeni Türk ajanı Fade'i bu ayın başlarında duyurdu ve Valorant Masters Reykjavik büyük finalinde resmi bir film fragmanı nihayet su yüzüne çıktı. Yeni fragman, Fade'in diğer oyuncuları manipüle etme ve takım dövüşlerini kontrol etme gibi görünen yeteneklerini sergiliyor. Fade, 28 Nisan'da Valorant 4. Bölüm 3. Kısım Karmaşa ile birlikte gelecek. 

#info# Yeni Türk Ajan Fade'in Oynanış Fragmanı Yayınlandı, İşte Tüm Yetenekleri!

Valorant'ta Fade kimdir?

Şu anda Fade hakkında çok az şey biliniyor. Yeni sinematik fragmanda ajanın yeteneklerine bir bakış attık ve görünüşe göre herkesin en karanlık korkularını serbest bırakabilir. Favori ajanlarımızdan bazılarının onun tuzağına düştüğünü görüyoruz. 

Sinematik fragmanı, birkaç ajanın Fade'i yakalamak için savaştığı atış poligonunda Cypher'ın ofisinden gelen sesli mesajda belirtilen görevi gösteriyor. Fragman, Fade'in geçen hafta yayınlanan fragmanlarla tutarlı olarak her ajanın en büyük korkularına dokunduğunu gösteriyor. 

Neon'un en büyük korkusu koşamayacak olmasıdır, Sova, okçuluk becerilerini geçersiz kılacak görüşünü kaybetmekten  ve Omen'in maskesinin düşeceğinden korkmaktadır. Zayıf bir durumda olan diğer ajanlardan bazılarının zihinlerini manipüle ettiğini gördük. Ajanların zihinlerinin kontrolünü serbest bıraktıktan sonra, korkularına kıyasla onları canlı canlı yiyeceğini belirtti.

Oynanış fragmanı ne zaman?

Fade sinematik, hayranlara yeni menajer hakkında bir fikir verecek, ancak oyuncular Reykjavik Masters  Büyük Finali sona erdikten sonra oynanış görüntüleri bekleyebilirler.

Fade'in yetenekleri resmi olarak onaylanmadı. 



Kaynak: YouTube

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent