recent
Güncel Haberler

PS5'e Özel Marvel's Wolverine Geliştirmeye Sorunsuz Başladı

Ana Sayfa
PS5'e Özel Marvel's Wolverine Geliştirmeye Sorunsuz Başladı

Insomniac Games çok yoğun bir stüdyo. Ratchet & Clank: Rift Apart Haziran 2021'de piyasaya sürüldükten sonra, Amerikan firması geçen yıl belli bir Marvel's Wolverine dahil olmak üzere iki yeni proje duyurdu.

Ancak ünlü X-Men PS5'e gelmeden önce, 2023'te topu açan Marvel's SpiderMan 2 oldu. Şu an için bu iki oyunla ilgili ayrıntılar oldukça yetersiz ancak bazen sosyal medya aracılığıyla birkaç bilgi parçacığı ulaşıyor. Bu hafta, kısaca insanlar Marvel'in Wolverine hakkında konuştu.

Pençelerini sessizce keskinleştiren bir kahraman

Marvel'in Wolverine animasyon lideri Mike Yosh, Twitter'da küçük bir fotoğraf paylaştı. Boş bir hareket yakalama odası görüyoruz. Yosh, "çok sakin ve hareketsiz" olduğunu tweetledi. ''Uzun süre böyle kalmayacak." Oyuncularla çekimler  henüz başlamamış olabileceğinden, projenin hala emekleme aşamasında olduğunu gösteren bir cümle.

Oyun duyurulduğunda Insomniac, Marvel's Wolverine'in çok olgun bir tonda gideceğini ve prodüksiyonun daha yeni başladığını söyledi. Çünkü şu anda Insomniac'ta öncelikli görünen Marvel's Spider-Man 2.



Kaynak: Push Square

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent