recent
Güncel Haberler

Sony, Yeni PlayStation Plus Hizmeti İçin Lansman Programını Belirliyor

Ana Sayfa
Sony, Yeni PlayStation Plus Hizmeti İçin Lansman Programını Belirliyor

Yeni PlayStation Plus formülünün önümüzdeki Haziran'da geleceğini zaten biliyorduk, ancak Sony henüz her bölge için çıkış tarihlerini açıklamadı. Artık bitti ve Avrupalı ​​oyuncuların için de kötü bir sürpriz.

Birkaç hafta içinde PlayStation Now ve PlayStation Plus (adını koruyacak) nihayet tek bir hizmette birleştirilecek. Üç ayrı abonelikte sunulacak, Temel Seviyeler ayda 8,99 €, Ekstra ayda 13,99 € ve son olarak Premium ayda 16,99 €. Fiyat ne kadar yüksek olursa, fayda da o kadar yüksek olur.

Avrupa geç gelecek

Bu hafta sonu Japon üretici, PlayStation Plus çıkış tarihlerini duyurmak için PlayStation Blog'a gitti. Evet, dünya çapında aynı anda yayınlandığı için bazı zamanlama sorunları gündemde değil. Asya (Japonya hariç) 23 Mayıs 2022'de satışa sunulacak. Ardından 1 Haziran'da Japonya, 13 Haziran'da Amerika ve 22 Haziran 2022'de Avrupa yürüyüşü kapatacak.

Ayrıca 30 ülke (Türkiye dahil) oyunu bu yeni PlayStation Plus ile yayınlayabilir. Bu nedenle, Avrupalı ​​oyuncuların hizmeti (yeniden) keşfetmeden önce sabırlı olmaları gerekecek.



Kaynak: PS Blog

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent