recent
Güncel Haberler

Pixar Yeni Bir Fragmanla Sesleri Yükseltiyor

Ana Sayfa
Pixar Yeni Bir Fragmanla Sesleri Yükseltiyor

Disney ve Pixar, Toy Story karakterine adanan bu spin-off'un konusu hakkında birçok ayrıntı veren yeni ve sonuncusu bir LighYear fragmanı yayınladı.

Birçok kişi tarafından beklenen ve bazıları tarafından korkulan Buzz Lightyear, pop kültürü hayranlarının dört gözle beklediği bir film.

Toy Story ile bağlantısı olmayan saf bir bilimkurgu filmi

Aynı isimli oyuncağa değil, Space Ranger'a adanan bu maceraya bir göz atmamızı sağlayacak birkaç fragmandan sonra, bu son fragman atları düşürüyor ve bize filmin konusu hakkında birçok ayrıntı veriyor.

Mümkün olduğu kadar az bilmek isteyenler için çok fazla şey vermeden, söyleyebileceğimiz tek şey Buzz Lightyear'ın (kişisel olarak Chris "Kaptan Amerika" Evans tarafından  seslendirildi) galaksiyi tehdit eden tehlikeyle tek başına yüzleşeceği ve günü kurtarmak için beklenmedik bir kanunsuzlar ekibiyle birlikte çalışması gerekiyor.

Pixar'da her zaman olduğu gibi, grafikler en ince ayrıntısına kadar yatıyordu ve yaratıcı ekipler, türün  büyük klasiklerine, kaçınılmaz Star Wars destanına saygılarını sunan bir bilimkurgu evreni yaratırken eğleniyor gibi görünüyor.

22 Haziran'da vizyona girecek bir film için beklemek için sadece birkaç hafta kaldı.



KaynakDisney - Pixar

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent