recent
Güncel Haberler

Görünüşe Göre Hideo Kojima Yeni Bir PS5 Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Ana Sayfa
Görünüşe Göre Hideo Kojima Yeni Bir PS5 Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Hideo Kojima'nın Death Stranding'den sonraki çılgın projesi ne olacak? Bu soru birçok oyuncu tarafından soruluyor ve Japon yaratıcının sosyal ağlarda bazı ipuçları bırakmış olması mümkün…

PlayStation tarafından Kojima Productions'ın olası bir devralınması hakkında aşağı yukarı haklı söylentiler birkaç gündür ortalıkta dolaşıyordu. Bu satın alma sürpriz olmazsa henüz hiçbir şey resmi olarak açıklanmadı. Death Stranding'in yayınlanmasından iki buçuk yıl sonra, Hideo Kojima hala bir sonraki yapımı hakkında konuşma zahmetine girmedi.

Bu kadar spekülasyon...

Japon yönetmen, nadiren basına röportaj verse de Twitter'da oldukça konuşkan. Aşağıdaki fotoğraf bize Kojima Productions'ın yeni ofislerindeki kutsal bir tesisi gösteriyor. Netizenler, bir PS5 geliştirme kitinin varlığını bile fark ettiler (aşağıda daire içine alınmıştır). Kit, prize takılı olduğu için şu anda stüdyoda kullanılıyor gibi görünüyor.

Görünüşe Göre Hideo Kojima Yeni Bir PS5 Oyunu Üzerinde Çalışıyor
© Hideo Kojima

Dolayısıyla Kojima Productions'ın PlayStation 5'te çıkacak bir oyun üzerinde çalıştığını rahatlıkla varsayabiliriz. Bunun, bunun özel bir oyun olduğu anlamına gelmediğini, hatta gelecekte Sony tarafından devralınacağına işaret eden bir ipucu bile olmadığını unutmayın. Hideo Kojima'nın Microsoft bulutunun gücünden yararlanacak gizemli bir proje üzerinde Xbox ile hala çalıştığını unutmayın.



KaynakVGC, Hideo Kojima

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent