recent
Güncel Haberler

BlueTwelve Studio'nun Kedi Oyunu Stray, Bu Yaz Çıkacak

Ana Sayfa
BlueTwelve Studio'nun Kedi Oyunu Stray, Bu Yaz Çıkacak

İlk olarak 2022'nin başlarında duyurulan ilgi çekici Stray nihayet geliyor. Aslında Sony, BlueTwelve Studio tarafından geliştirilen oyun için bir çıkış penceresi verdi.

Haziran 2020'deki PS5 çıkışı sırasında Sony Interactive Entertainment, bir avuç bağımsız oyuna odaklandı. İkincisi arasında, Montpellier şirketi BlueTwelve Studio tarafından üretilen belirli bir Stray vardı. Bu macera sırasında oyuncu, siberpunk tarzı bir kasabadan kaçmak için bulmacaları çözmesi gereken bir sokak kedisi olarak oynuyor. Ve bu sevimli çalışan, ilk fragmanı yayınlandığında oldukça etki bıraktı.

Bu hafta Sony, normalde bu yıl piyasaya sürülecek olan üç bağımsız oyunun stokunu almak istedi. Son görünüşünden neredeyse dokuz ay sonra Stray'den haber almak için bir fırsattı. Ağızlarına koyacakları yayınlanmamış görüntüler yok, daha çok bir yayın dönemi. Böylece oyun bu yaz PS5, PS4 ve PC için çıkacak. Kesin tarih henüz bildirilmedi.

Bir başka bağımsız başlık olan We are OFK da yaz aylarında çıkacak. Son olarak, Cult of the Lamb bu sonbaharda çıkacak. Bu yıl PlayStation Bağımsız Oyunlar bölümünde  keşfedilecek ilginç şeyler var.

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent