recent
Güncel Haberler

Unreal Engine 5 Demosunda Spider-Man Olarak Oynayın, İnanılmaz!

Ana Sayfa
Unreal Engine 5 Demosunda Spider-Man Olarak Oynayın, İnanılmaz!

PC'de Marvel's Spider-Man ve Miles Morales'ten yararlanamayan, oynanabilir ve Unreal Engine 5 tarafınca desteklenen çarpıcı bir teknik demo, Weaver'ı somutlaştırmamıza izin veriyor.

Tüm Epic Games motorunun erişebildiği en son sürümde bile Superman'i somutlaştırmamıza izin verecek aşağı yukarı bir demo konseptine dayanarak, bu sefer SpiderMan'e odaklanan bu demo Lewis Fiford tarafından geliştirildi.

The Incredible (demo) Örümcek Adam

2020'de  Unreal Engine 4'te Weaver kostümü önermeyi amaçlayan bir proje geliştirmiş olan bu, açıkça bu alıştırmada yeni biri değil. Bu motorun en son yinelemesinin en son versiyonundan yararlanarak, gözlerimizin zevkine göre başarıyı tekrarlamaya başladık.

Bir kez daha, bizi internette şaşırtacak varlıklar,  Oyun Ödülleri 2021'de sunulan en az inanılmaz The Matrix Awakens teknoloji demosundan geliyor. Örümcek'in hareketleri ise tamamen Lewis Fiford tarafından el yapımı. 

Superman demosu gibi, bu da biraz ciladan yoksun ve kusursuz değil. Ayrıca gökdelenler arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapabilmek için hem grafik kartı hem de işlemci veya RAM açısından son derece iyi donanımlı bir makine gerekir. 

 Demosu, aşağıdaki kaynakta belirtilen bir MEGA bağlantısı aracılığıyla indirilebilir ve  17 GB'lık bir ağırlığa sahiptir.Bu ağırlık göz önüne alındığında, ne yazık ki indirmeye izin vermeyen ücretsiz bir hesap olan  MEGA Pro'ya abonelik gerektirir. 

Insomniac Games tarafından hala geliştirilmekte olan ancak bu sefer sadece PS5 için geliştirilen Marvel's SpiderMan 2'nin ortaya çıkması ümidiyle... İnanılmaz!


Kaynak: MEGA

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent