recent
Güncel Haberler

Battlefield 2042, Batıyor! Aktif Oyuncu Kaybediyor

Ana Sayfa
Battlefield 2042, Batıyor! Aktif Oyuncu Kaybediyor

Ünlü DICE FPS oyunun son bölümü olması beklenen Battlefield 2042'nin durumu, her zamankinden daha fazla dibe vuracak gibi görünüyor.

Kasım ayında piyasaya sürülmesinden bu yana ilk kez, aktif oyuncu sayısı dün Steam'de tüm zamanların en düşük seviyesine ulaştı  ve oyun yakın zamanda suda batmak üzere.

Tekne batıyor ve ayaklarımız suda

Piyasaya sürülmesinden yaklaşık altı ay sonra ve boğulmayı önlemek için bir yama görevi gören çeşitli yamalara rağmen, Battlefield 2042 amansızca batmaya devam ediyor. Steam listelerine inanılırsa, DICE'ın dünkü son oyunu sadece 1.000 aktif oyuncunun üzücü rekorunun altına düştü.

Özellikle yeni içeriğin olmamasıyla açıklanabilecek gerçek bir gemi enkazı (hizmet olarak bir oyun için utanç verici). Oyunun ilk sezonu gerçekten de ağır bir ertelemeye uğradı, bu nedenle oyun derinlemesine düzeltildi ve piyasaya sürülmesinden beklenen bazı özellikler… hala bekleniyor.

Electronic Arts'ın özellikle Halo Infinite'in oynaması ücretsiz çok oyunculu oyununun aynı anda piyasaya sürülmesiyle ilişkilendirilen ve onu gölgede bırakacak  bir hata. İçinde bir ortak  evren yaratacak ve "kesin Battlefield oyunu" olacak bölüm çoktan yerini  almış olacaktı. Ünlü franchise'ı bu kadar başarılı yapan şeye geri dönmeyi planlıyor...

Her şeye rağmen DICE bir şekilde gemiyi kurtarmaya devam ediyor. Bu, özellikle kartların boyutu için daha düşük hedefler görerek ve her şeye rağmen en azından bu yaza kadar yeni içerik eklemeyi planlıyor.


Kaynak: Steam Charts

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent