recent
Güncel Haberler

Dead Island 2, Bu Yıl Sonunda Çıkışını Gerçekleştirebilir

Ana Sayfa
Dead Island 2, Bu Yıl Sonunda Çıkışını Gerçekleştirebilir

Uzun bekleyiş sona eriyor, birkaç gündür söylentiler dolaşıyor ve Dead Island 2'nin yıl sonunda piyasaya sürülmesi giderek daha olası görünüyor.

Geçen Şubat ayında uzman Tom Henderson bize Dead Island 2'nin gelişimi için bazı cesaret verici fikirler verdi. 2014'te duyurulan ve Dambuster Studios'a inmeden önce birkaç stüdyodan geçen bu devam filmi, yıl sonuna kadar piyasaya sürülebilir, yeni detaylar görünüyor. ortaya çıkması bu hipotezi doğrulamaktadır.

Zombi katliamı devam edebilecek

Bu sefer, Dead Island 2'nin gerçekten bu yaz çıkması gerektiğini söyleyen eski bir IGN gazetecisi ve şu anda Sacred Symbols podcast'inin sunucusu Colin Moriarty. Lansman eğitim yılının başında gerçekleşebileceğinden, geliştirme çok ileri bir aşamaya bile gelebilir. Moriarty, lansman için beklenen zaman dilimi olarak Eylül veya Ekim 2022'yi bile koyar.

#info# Starfield Oyunun Görüntüleri Sızdırıldı

Bu söylentiler, Embracer Group'un (yayıncı Deep Silver'ın ana şirketi) son açıklamalarıyla oldukça iyi örtüşüyor. İsveçli şirket, Dead Island 2'nin mevcut mali yılın bitiminden önce, yani 31 Mart 2023'ten önce piyasaya sürülebileceğini belirtti. Uzun süre değil!


Kaynak: VGC

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent