recent
Güncel Haberler

Xbox Serisi Konsollar Artık Güncellemeleri Güç Tasarrufu Modunda İndirilebilecek

Ana Sayfa
Xbox Serisi Konsollar Artık Güncellemeleri Güç Tasarrufu Modunda İndirilebilecek

Microsoft, 2030 yılına kadar iddialı karbon nötrlüğü hedefine ulaşmadan önce, konsollarını yeni özelliklerle ekolojik olarak geliştirmek için çalışıyor.

Xbox Series X ve S artık güncellemeleri Düşük Güç Modunda indirebilir.

Çevre dostu işlevsellik

Microsoft, Xbox Series X ve S'yi daha çevre dostu hale getirmek için bir özellik sunuyor. En yeni Redmond konsolları artık güç tasarrufu modunu kullanarak güncellemeleri arka planda indirebilecek. Sürdürülebilir kalkınma konusundaki çabalarını detaylandıran bir gönderide marka, "Konsol kullanılmadığında veya güncellenmediğinde, bekleme moduna göre yaklaşık 20 kat daha az enerji tüketiyor" diye açıklıyor.

Microsoft ayrıca Xbox Serisi ilk kez kurulurken bu güç tasarrufu modunun artık varsayılan olarak etkinleştirildiğini  duyurdu. Şirket, "Bu, tüm Xbox ekosisteminde enerji tasarrufu sağlıyor" diye açıklıyor. Bu, özellikle ekolojik  çabalarını engelleme niyetinde olmadığı için memnuniyetle karşılanan bir girişimdir.Redmond devi, birkaç yeni konsola gelişmiş bir güç izleme sistemi entegre ettiğini ve bunun nasıl  daha iyi anlamak için anonim olarak veri toplamasına izin vereceğini açıklıyor. İşler. konsollarının tüketimini daha da azaltacaktır.


Kaynak: Xbox

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent