recent
Güncel Haberler

E3 2022 Sadece Dijital Olarak Gerçekleşecek

Ana Sayfa
E3 2022 Sadece Dijital Olarak Gerçekleşecek

Video oyunu endüstrisi, büyük fiziksel toplantılarla uykusundan yavaş yavaş uyanıyor gibi görünse de, E3 2022'nin durumu belirsizliğini koruyor. Sonunda, ünlü oyun salonu geri dönecek... ama umulduğu gibi değil.

Bu hafta Gamescom'un ağustos ayında bizzat döneceğini öğrendik. Avrupa etkinliği, E3 organizatörlerinin şaşırtıcı derecede mütevazı olmasından bu yana, 2022'deki oyun sahnesi için şu ana kadar katılması gereken tek etkinlik. Eh, o sessizlik bozuldu, ama yeni bilgi tam olarak güven verici değil...

Ocak ayındaki fiziksel gösterinin  iptal edilmesinden sonra, E3 2022 organizatörleri muhtemelen arka arkaya ikinci kez yalnızca dijital formatı seçtiler: Perşembe günü  haberleri geliştiricilere basit bir e-posta aracılığıyla doğrulayan Amerikan sınıflandırma kuruluşu ESRB oldu. Bu düşüncesizliği, her zaman iyi bilgilendirilmiş içeriden Tom Henderson'a borçluyuz.

Yani bu yılın başlarında duyduklarımızın aksine E3 2022 iptal edilmemeli. Ne yazık ki, kaydi bir etkinlik düzenlemek, kitlesel devamsızlıklarla dolu nispeten tatsız bir 2021 baskısından sonra kutlanacak bir şey değil. Kaliforniya şovunun yokuş yukarı çıkıp çıkamayacağı görülmeye devam ediyor.


Kaynak: Tom Henderson

author-img
Get4Games

Yorumlar

Yorum yok
Yorum Gönder
    google-playkhamsatmostaqltradent